2016-06-12, 19:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
Napisane przez DobraDusza88
brawa za pranie  a Twoje opowieści odnośnie kupowania/sprzedawania samochodu zawsze są takie pocieszne
Witam niedzielnie 
Wczoraj wróciliśmy z grilla u znajomych o północy. Poszłam spać po 1 i jestem dzisiaj tąpnięta ;p dojedliśmy drożdżówki z truskawkami na śniadanie- zdecydowanie jeszcze je zrobię
Na dzisiaj w planach szybki obiad, wizyta u dziadków męża i odebranie psa od mojego taty 
|
pocieszne to takie delikatne określenie..
po 1 poszłaś spac? jak za dawnych moich szalonych czasów
i jak minął dzień?
Cytat:
Napisane przez superhuman
U nas TZ dziś maluje pasy - także będę mogła już jutro zacząć zabierać sie za ozdoby, obrazki itp. Planuje zrobić sama łapacz snów taki o, podobny. Ale łóżeczko kupimy dopiero w lipcu razem już z wózkiem. No teraz boje sie ze jak beddie stało to pies sie weźmie za to jeszcze nie daj Boże :pała: byłam wczoraj w smyku i chyba dzisiaj pojedziemy jeszcze raz i właśnie wezmę kocyk bo był przeceniony jeden tako śliczny to bym miała do wozka. Z jednej strony minky z drugiej biały w serduszka :Love: i pajaca chciałam kupić ale to najpierw muszę zrobić rozeznanie w tym co mam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
łapacz i pokoik na medal..czekam na efekt końcowy szczególnie łapacza..uwielbiam takie ozdoby..
Cytat:
Napisane przez Origa
No to dość odważna decyzja z tym samochodem, ale na pewno będzie ok  Kiedy odbieracie
U nas pogoda się popsuła, ale na szczęście nie pada. Po południu jedziemy gdzieś na obiad, a potem do znajomych na meczyk. Obstawiam 2:1 dla Polski i liczę na naprawdę fajną grę 
|
albo jak wyjdę ze szpitala albo po wizycie u lekarza..zobaczymy..
i jak wynik? dobrze obstawiłaś?
Cytat:
Napisane przez Afrodita
Toż to z męża ryzykant!  zawsze myślałam, że mężczyzna dokładnie obejrzy, przetestuje auto i dopiero kupuje
Dzisiaj sie obkupiłam z mężem w galerii  w reserved było - 40% na wszystko.. no i wydaliśmy 450zł  Na szczęście zwykle nic nie kupuje z ciuchów.. . rzadko się zdarzy.. Ciuchowe zakupy robimy raz na ruski rok i to też skromnie  to raz sobie pozwoliliśmy  Tym bardziej, że przestałam sie mieścić w dotychczasowe rzeczy, więc wlasciwie musialam.. 
Kupiłam 3 sukienki letnie, 2 tuniki i sweter cienki 
|
he..pewnie większość tak robi..ale mój jakoś nie
za zakupy..może jakieś foteczki dostaniemy?
Cytat:
Napisane przez scoiatael86
wgl muszę się Wam pożalić - obeszliśmy z TŻ pół osiedla i nigdzie nie było truskawek! masakra jakaś, wszyscy się pochowali  ale za to mam arbuza 
|
co to za osiedle
skandal
dobrze,że ten arbuz na pocieszenie się trafił..
Cytat:
Napisane przez iweczka
hej,
Miałam ciężką noc. Od 23 do 1.30 okropnie bolał mnie żołądek 
Myślałam czy nie jechać do szpitala.... ale jakoś po 2 zasnęłam.
Dziś już ciut lepiej, ale jednak coś mi chyba zaszkodziło bo odczuwam jakieś lekkie bóle, tylko co mi zaszkodziło?? 
|
jak samopoczucie? mam nadzieję,że ból minął bezpowrotnie
|
|
|