Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-12, 19:49   #4265
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
brawa za pranie a Twoje opowieści odnośnie kupowania/sprzedawania samochodu zawsze są takie pocieszne

Witam niedzielnie
Wczoraj wróciliśmy z grilla u znajomych o północy. Poszłam spać po 1 i jestem dzisiaj tąpnięta ;p dojedliśmy drożdżówki z truskawkami na śniadanie- zdecydowanie jeszcze je zrobię

Na dzisiaj w planach szybki obiad, wizyta u dziadków męża i odebranie psa od mojego taty
pocieszne to takie delikatne określenie..
po 1 poszłaś spac? jak za dawnych moich szalonych czasów
i jak minął dzień?

Cytat:
Napisane przez superhuman Pokaż wiadomość
U nas TZ dziś maluje pasy - także będę mogła już jutro zacząć zabierać sie za ozdoby, obrazki itp. Planuje zrobić sama łapacz snów taki o, podobny. Ale łóżeczko kupimy dopiero w lipcu razem już z wózkiem. No teraz boje sie ze jak beddie stało to pies sie weźmie za to jeszcze nie daj Boże :pała: byłam wczoraj w smyku i chyba dzisiaj pojedziemy jeszcze raz i właśnie wezmę kocyk bo był przeceniony jeden tako śliczny to bym miała do wozka. Z jednej strony minky z drugiej biały w serduszka :Love: i pajaca chciałam kupić ale to najpierw muszę zrobić rozeznanie w tym co mam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
łapacz i pokoik na medal..czekam na efekt końcowy szczególnie łapacza..uwielbiam takie ozdoby..

Cytat:
Napisane przez Origa Pokaż wiadomość
No to dość odważna decyzja z tym samochodem, ale na pewno będzie ok Kiedy odbieracie

U nas pogoda się popsuła, ale na szczęście nie pada. Po południu jedziemy gdzieś na obiad, a potem do znajomych na meczyk. Obstawiam 2:1 dla Polski i liczę na naprawdę fajną grę
albo jak wyjdę ze szpitala albo po wizycie u lekarza..zobaczymy..

i jak wynik? dobrze obstawiłaś?

Cytat:
Napisane przez Afrodita Pokaż wiadomość
Toż to z męża ryzykant! zawsze myślałam, że mężczyzna dokładnie obejrzy, przetestuje auto i dopiero kupuje

Dzisiaj sie obkupiłam z mężem w galerii w reserved było - 40% na wszystko.. no i wydaliśmy 450zł Na szczęście zwykle nic nie kupuje z ciuchów.. . rzadko się zdarzy.. Ciuchowe zakupy robimy raz na ruski rok i to też skromnie to raz sobie pozwoliliśmy Tym bardziej, że przestałam sie mieścić w dotychczasowe rzeczy, więc wlasciwie musialam..
Kupiłam 3 sukienki letnie, 2 tuniki i sweter cienki
he..pewnie większość tak robi..ale mój jakoś nie

za zakupy..może jakieś foteczki dostaniemy?

Cytat:
Napisane przez scoiatael86 Pokaż wiadomość
wgl muszę się Wam pożalić - obeszliśmy z TŻ pół osiedla i nigdzie nie było truskawek! masakra jakaś, wszyscy się pochowali ale za to mam arbuza
co to za osiedle
skandal
dobrze,że ten arbuz na pocieszenie się trafił..

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
hej,

Miałam ciężką noc. Od 23 do 1.30 okropnie bolał mnie żołądek
Myślałam czy nie jechać do szpitala.... ale jakoś po 2 zasnęłam.
Dziś już ciut lepiej, ale jednak coś mi chyba zaszkodziło bo odczuwam jakieś lekkie bóle, tylko co mi zaszkodziło??
jak samopoczucie? mam nadzieję,że ból minął bezpowrotnie
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora