Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Porodów już oczekujemy, w torby z Biedry się pakujemy! Lipcówki 2016 część X !
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-15, 10:06   #402
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Porodów już oczekujemy, w torby z Biedry się pakujemy! Lipcówki 2016 część X !

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
MISIA, ale sunia dała Ci w kość hehe ale jak można się gniewać na te psie oczy.. Ja się trochę boję jak moja labradorka zareaguje na niemowlę boję się, że będzie szalała i będę musiała ją chować przed małym
A mój spokój..chyba tyle w tej ciąży przeszłam, że już końcówka była wyczekana, po tych wszystkim mam mój Skarb który mi wynagradza wszystko.

ANANKA, informuj jak po wizycie. A synek będzie dziś już ze mną, czekam aż mi go przywiozą

MAMANINY, super, że ktg wyszło dobrze!

KAMA, no i dobrze, utarłaś im nosa Gratuluję! Musisz być bardzo zadowolona, zasłużyłaś

INKA, ta miłość rośnie z dnia na dzień, u mnie nie było wielkiego bum!, ale to jest cud mieć taki Skarb. Zresztą niedługo sama będziesz tulic swoje dzieciątko, co Ci będę prawić
Kochana to zostajesz w szpitalu tak długo jak synek? Już coś ktoś mówi kiedy są szanse na wyjście? Jak mleczarnia?
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora