2016-06-15, 15:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Porodów już oczekujemy, w torby z Biedry się pakujemy! Lipcówki 2016 część X !
Cytat:
Napisane przez aclerya
Ja tez :p trzy tygodnie zapuszczałam :p
Jestem w domu.
Według usg waga Gabrysia 3226 gram, według pomiarów z usg wychodzi 38+0, jestem w 37+2.
Ktg wyszło dobre, gbs ujemny ale ginekolog powiedziała ze i tak podadzą mi antybiotyk jezeli miałam w pierwszej ciąży dodatni.
I dostałam zalecenia od ginekolog: uprawiać dziki seks  na wywołanie porodu :p mowię jej ze jeszcze jakbym miała sile na ten dziki seks, to mowi żebym była strona bierna jak nie mam sił.
|
Dziki seks brzmi dobrze !
Dzidzia już duża to można szaleć
Cytat:
Napisane przez mezzaluna
Dziewczyny, nie mam jak Was nadrobić. W szpitalu zostanieny jeszcze kilka dni,żeby zobaczyć czy nie będzie żółtaczki i nauczyć sie jeść- dzisiaj juz chwytala cycka, ale pokarmu mam Malo, musze odciągać do strzykawki i w nocy tez jest dokarmiają. Ale jestem w niej bezgranicznie zakochana, tak pięknie kwili sobie przez sen <3 chciałabym na weekend juz wyjść do domu, być u siebie. Rana barzo boli i mam skutki uboczne znieczulenia, boli mnie bark i zebra. Bede Wam pisac co jakis czas co u mojej wcześniulki a Wy zaciskajcie nogi! Idę dalej walczyć z cycem :P
|
Biedna, powikłania jeszcze Ci brakowało :/
Na szczęście to minie.
Rozalka jest na pewno śliczna
Oby Was szybko wypuscili
|
|
|