Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-02, 11:52   #3043
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Nowa gazetka jest na stronie Super-pharmu Fajne promocje są za 5, 10, 15 zł

(tylko nie bić )

Snow, ech ja mam często problemy z gardłem i zatokami, boję się tylko żebym nie miała znów anginy, bo często to cholerstwo łapię
Jak możesz mnie tu nową gazetką kusić! Zaraz zabieram się za oglądanie i zaczynam się obawiać, że nastąpi piękny koniec mojego noworocznego postanowienia

Wskakuj do łóżka i kuruj się, oby Cię nic nie złapało. Ja jako dziecko miałam co roku przynajmniej pół zimy przechorowane, odkąd szczepię się na grypę jest już dużo lepiej i przede wszystkim unikam antybiotyków - przy moim rewelacyjnym jelicie nadwrażliwym to ostateczna decyzja. Zresztą właśnie antybiotykami się kiedyś tak załatwiłam

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Oooo już wstawili?! Myślała, że dopiero jutro wstawią, lecę oglądać bardzo lubie te gazetki.

Snow koniecznie musisz wstawić, wiesz, że ja czekam z niecierpliwością

EDIT: Musze kupić krem do twarzy na noc, kilka fajnych promocji jest; chyba kupię razem z mamą zestaw Bielendy do dłoni i stóp, bo się na nią czaimy, a w GC kosztuje 50zł!
Ja też lecę oglądać. Ech

Wstawię, czekam aż doleci do mnie Clinique'owa paletka Polar Blue i może się zmuszę Ale będzie na pewno.
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora