2016-06-15, 15:15
|
|
zniemczona peema
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!
Cytat:
Napisane przez AnnLady
Mnie też moje wkurzają i to jeszcze jak. Zawsze mialam do ramion a teraz mam juź do łopatek i szalu dostaję. A do października tyle czasu jeszcze 
|
A ja z kolei teraz mam do łopatek a zawsze miałam dłuższe i szału dostaję bo nijak się nie układają . Jeszcze mi nie wycieniowała i fatalnie to wygląda, czekam aż odrosną..
Cytat:
Napisane przez lolusl
Mi w tym miesiącu @ przyszła tydzien wcześniej,co jest szokiem,bo od 13 roku życia mam praktycznie co do 2 dni  Ale cieszę się,bo właśnie na ślub nie bedzie 
|
Szczęściara mi akurat 3 dzień okresu wypada na ślub muszę coś ogarnąć, żeby ten okres jednak wcześniej był..
Cytat:
Napisane przez megi314
My dzisiaj załatwiliśmy juz sprawy kościelne [emoji4] mam pytanie ktore juz sie pewnie przewinęło - jaka ofiara dla księdza za msze? Nie licząc organisty kościelnego itp. Mieliśmy nadzieje ze sam ksiądz nam dzisiaj powie a tu lipa [emoji23]
|
Też mnie to zastanawia u nas jakoś podobno przyjęło się, że tyle ile dajemy księdzu, to później 1/2 z tego dajemy organiście a 1/2 z tego co dostał organista dajemy kościelnemu więc chyba sporo trzeba dać księdzu żeby kościelny z pustymi rękami nie odszedł .
Swoją drogą jak M. był dać na zapowiedzi u siebie w parafii to ksiądz mu powiedział "ofiara-co łaska 100zł" 
Cytat:
Napisane przez pannamima
Ja chciałam ściąć na boba ale myślę jeszcze o sesji po slubie że dziwnie w sukni bym wygladala. To moje, ale zdjęcie robione o 21 więc kolor przekłamany. A zdjęcie przed to w sumie jest zrobione po ścięciu długości z 10cm :p
|
Ale śliczne włoski masz
Czas edycji: 2016-06-15 o 15:17
|
|
|