Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-15, 15:54   #943
Martinixxx
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Mój Miki jest tego przykładem, czasem aż się przestraszyć można. O ile śmiech jest mega zabawny, o tyle minka w podkówkę i odgłos płaczu już niezbyt. A przeważnie dzieje się to jedno po drugim. Śmiejemy się z mężem, że śni mu się, że ucieka przed kimś i się śmieje, że wygrywa, a później jak go ten ktoś dogoni to nie może przeżyć przegranej i płacze ale przeważnie późnym wieczorem tak ma, w dzień raczej rzadko się zdarza

Poka co lepsze łowy nie chwal Natiego, bo Ci da popalić. Ja już mam to sprawdzone! Nie wolno chwalić i tyle

Dziewczyny, która lata Ryanairem? Chodzi mi o wózek dla dziecka. Któraś się orientuje co w przypadku jak uszkodzą? Interesują mnie tylko pewne opinie, a nie " mnie się wydaje "
Mamy już lot zabukowany 26.09 wylatujemy do Irl
Ja latam, ale o jakie uszkodzenie chodzi? O otarcie czy np wyrwane koło? Najlepeij zadzwonić do przewoźnika, ale i tak co lotnisko to inna odpowiedź
Mam fotki to wrzucę ciuszki

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując