Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Porodów już oczekujemy, w torby z Biedry się pakujemy! Lipcówki 2016 część X !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-15, 16:33   #544
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny
Dot.: Porodów już oczekujemy, w torby z Biedry się pakujemy! Lipcówki 2016 część X !

Cytat:
Napisane przez aclerya Pokaż wiadomość
Ja tez [emoji14] trzy tygodnie zapuszczałam [emoji14]

Jestem w domu.
Według usg waga Gabrysia 3226 gram, według pomiarów z usg wychodzi 38+0, jestem w 37+2.
Ktg wyszło dobre, gbs ujemny ale ginekolog powiedziała ze i tak podadzą mi antybiotyk jezeli miałam w pierwszej ciąży dodatni.

I dostałam zalecenia od ginekolog: uprawiać dziki seks na wywołanie porodu [emoji14] mowię jej ze jeszcze jakbym miała sile na ten dziki seks, to mowi żebym była strona bierna jak nie mam sił.
Ładnie waży Gabryś <3 ciekawe jak moj Miko <3 <3

no weź ja dzisiaj zgoła odmienne zalecenia dostałam :-o
Cytat:
Napisane przez Arida_ Pokaż wiadomość
Miałam lajtowe sprawy do ogarnięcia Poszłam po zaświadczenia potrzebne do becikowego, dopóki się jeszcze jakoś kulam, bo później z dzieckiem to nie wiem jak będę ogarniac
Ale i tak w ZUSie wywołałam gównoburzę jak pobierałam numerek to mój wzrok na dobrze ukryta tabliczkę, że kobiety w ciąży wchodzą poza kolejnością, tylko pobierają numerek do odpowiedniego okienka. Więc jak tylko zwolniło się moje okienko, to ja myk w kolejkę. Nie muszę mówić jaki hałas podniosły na sali stare kwoki i koguty. Ale w d. to miałam Przy okazji załatwiłam ten profil zaufany, bo ciągle o tym zapominałam

ja właśnie niedawno się dowiedziałam, że krewkarta swoją drogą, ale do szpitala potrzebne są aktualne badania na przeciwciała z krwi, które powinno się wykonać min. 2 razy wciązy. ja nie miałam ani razu...
Jutro jak będę u gina to dopytam.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Oby dzisiaj wrócił szybciej

I bądź tu mądry mamie Niny odradzają, Tobie zalecają
No właśnie? Jak tu żyć :-D jeden lekarz jedno, drugi całkiem coś innego

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora