|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
Napisane przez Talantea
Dzięki za wsparcie  ja mam takie napady deprechy dosc czesto, zamykam sie przed swiatem i rozmyslam. Moze za duzo. Nawet jak jest TZ to nie potrafię z nim ostatnio rozmawiać bo nie che go zamęczać moimi wywodami ze jest mi żle. Jeszcze zacznie sie martwić a i tak ma teraz zbyt duzo na głowie.
Nadal boli mnie ten punkt z prawej strony przy zebrach, nasila sie w ciagu dnia. Strasznie denerwuje. Na szczescie maluch rusza sie dosc intensywnie wiec tak bardzo mnie to nie martwii. Czuje ze ma coraz mniej miejsca bo jak sie przesuwa to caly brzuch mi chodzi, az dech zapiera. 
|
Pisz nam jak tylko będziesz chciała się wyżalić, zawsze to troszkę pomaga. 
Ja mam tak, że od braku kontaktu z ludźmi staję się depresyjna i paradoksalnie nie chcę wtedy tych kontaktów, a jak już się zmuszę do jakiegoś spotkania, to humor nagle 1000 razy lepszy. Też takie zamknięcie przed światem.
I również mojemu mało co mogę się pożalić, bo on ma masę problemów w pracy, spowodowało to trochę konfliktów gdy ostatnio to ja miałam problemy związane z cukrzycą. :P
Współczuję tego bólu. :/
Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski
to prawda,że menu zachwyca..dziś na śniadanie widziałam u koleżanek na talarzach po plastrze czegoś takiego
to chyba bardzo zdrowe 2w1-mięso i warzywa..
ja też mam ten stanik z babyone,najpierw mnie przeraził swoim wyglądem i wygląd moich piersi w nim,ale wygoda wygrywa..
|
Om nom nom. 
Wygląd stanika nie zachwyca, po porodzie koniecznie będę chciała zaopatrzyć się w jakiś ładny. 
Cytat:
Napisane przez Fantasmagori
Dzień dobry dziewczyny  Z okazji imienin stawiam wszystkim soczek/bezalkoholowe, 0% piwo, co tam kto woli
Ponadrabiam wieczorem bo idę świętować 
|
Wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, szczęścia i spokojnej reszty ciąży! 
Cytat:
Napisane przez Babygirl1990
Mała ma po raz trzeci dzisiaj czkawkę. Chyba idzie na rekord..
|
Mój też dziś ostro ciśnie, akurat teraz mu się czka. 
Cytat:
Napisane przez znowuzapomnialamhasla
Hej! Nie nadrabiam Was i w sumie nie pisze zbytnio, bo wrocily mi mdlosci i przesypiam cale dnie :-( Dzis rano myslalam, ze skonczy sie na kiblu, ale zjadlam kromke chleba i wrocilam spac. Koszmar. Do tego w nocy strasznie sie poce-jakbym miala goraczke (nie mam). Jutro ide na genetyczne III trym., to podpytam pania doktor, o co chodzi. Ogolnie to masakra, chce juz urodzic i miec to z bani. Fajnie bylo, dopoki sie dobrze czulam, a teraz znow mam dosc.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------
Moje zawsze za mna lazily wszedzie, ale kocur przytulal sie max 20min i to jak mial dzien. Ostatnio (2tygodnie?) przychodzi codziennie rano, wtula sie w bok, pyszczek na ramieniu i spimy na lyzeczke dopoki nie wstane. Bardzo sie tuli. Mala ma w doopie-ale ta to ma w ogole swoj swiat.
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------
Moja srodowiskowa powiedziala, ze nie ma potrzeby-bedzie sierpien i cieplo. Ja tez nie widze sensu kiszenia dziecka dwa tygodnie w domu...Gdyby byla zima, to odczekalabym tydzien, ale tak? oO Ja zamierzam wyjsc od razu.
|
Współczuję mdłości. Trzymam kciuki za badanie jutro. 
Mój mąż nie został zakwalifikowany na te soczewki fakijne, niestety ma trochę problemów z oczami i znaleźli mu przeciwskazania. I też mu powiedzieli, że laserowej korekcji mieć nie może. Niestety nie pozbędzie się swoich grubych okularów, a bardzo chciałby, szkoda. ;/
W Ikei byliśmy, ale nie spełniło się moje marzenie o kupieniu dziś wszystkiego, bo mieliśmy już gotową listę, już witaliśmy się z gąską w magazynie, ale okazało się, że nie ma upatrzonej szafy w bieli i nie będzie, została wycofana, choć na ekspozycji podawali że jest dostępna. I tak cały plan upadł, bo trzeba coś innego dobrać i wtedy inne rzeczy mniej pasują. :P
|