2016-06-15, 18:33
|
|
Konto usunięte
|
Intercyza przedmałżeńska wg Fundacji Ojców Pokrzywdzonych Przez Sądy.
W wątku o januszowaniu pojawiła się dzisiaj, znaleziona przez Mojwę, tak zwana "intercyza przedmałżeńska" stworzona przez Fundację Ojców Pokrzywdzonych Przez Sądy. I to chyba nie jest żart. To wszystko prawdopodobnie jest... na serio.
Kilka kwiatków:
Cytat:
§ 10
Rodzina będzie spożywać posiłki razem, przygotowane przez Barbarę Kowalską. Tylko w uzasadnionych przypadkach, może rodzina niekompletna spożywać posiłki.
|
Cytat:
§ 24
Barbara Kowalska zobowiązuje się do: noszenia długich włosów (minimum do ramion), i co najmniej w każdą niedzielę i święta, będzie chodzić w sukienkach, podczas trwania małżeństwa
|
Cytat:
§ 11
Kary i nagrody dla dzieci stosuje Roman Nowak, według swojego uznania, mieszczące się w obowiązujących normach etycznych, w rodzinach Polskich.
|
Cytat:
§ 20
Mąż ma obowiązek współżyć seksualnie z żoną, nie mniej jak trzy razy w tygodniu.
|
Cytat:
§ 21
Żona będzie zajmować się domem i zarządzać nim po konsultacji z mężem.
|
§ 19
Cytat:
Żona będzie mogła odmówić mężowi współżycia seksualnego, tylko wówczas, gdy będzie miała zwolnienie lekarskie, dwa dni przed i po menstruacji . Może żona także odmówić współżycia seksualnego mężowi, gdy mąż będzie chciał współżyć seksualnie więcej niż raz dziennie
|
Całość do pobrania tutaj: http://www.fundacjaojcow.org.pl/wzory%20pism.html.
Przyznam szczerze, że dawno nic mnie tak nie zdenerwowało, jak to. Chyba więcej dodawać nie trzeba.
Propozycja rzucona przez Mojwę:
Cytat:
Napisane przez Mojwa
Domyślam się, bo to musi być jakaś banda oszołomów.
Może jakaś akcja, zasypiemy ich mailami?
|
Ktoś ma ochotę się przyłączyć?
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------
PS. Tytuł trochę się nie klei, słowo "intercyza" na końcu można usunąć :P
Edytowane przez 201607111028
Czas edycji: 2016-06-15 o 18:33
|
|
|