Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-02, 13:58   #971
poissonivy
Zakorzenienie

Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
poissonivy - pediatra nigdy mi nie mowila ktory to centyl, ale jak patrze na siatke centylowa to wychodzi 90. Ja sie nie boje ze go przekarmie (bo jest TYLKO na cycu), ale jestem przerazona iloscia sciaganego pokarmu
90, to sporo. A czym tu być Celko przerażonym ciesz się, że masz dużo pokarmu, zresztą kobieta jest tak skonstruowana, że produkuje tyle pokarmu jaki jest popyt. Widocznie Twój "Popyt" ma spore zapotrzebowanie.

Piszesz też, że nie masz mleka modyfikowanego w domu. Jednak na wszelki wypadek proponuję, abyś pomroziła (oczywiście głęboko) trochę swojego pokarmu. Niedawno opisywałam na swoim wątku jak mnie nagle zaatakowała gorączka. W ciągu 2h temperatura wzrosła z 35,6st. do 39,6st. No i wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że powyżej 38st. nie można karmić dziecka swoim mlekiem. Do tego trudno było mi tę gorączkę okiełzać, bo 1 tabletka paracetamolu nie pomogła. Musiałam łyknąć 3 naraz, a i wtedy temp. spadła jedynie do 38st. no i dalej nie mogłam karmić, bo można w czasie karmienia piersią przyjmować 1 tabletkę paracetamolu (500mg) co 8h. Gdyby nie mój zamrożony pokarm (którego prawdę mówiąc nie starczyło) i mleko modyfikowane, to nie wiem co byłoby.
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora