2008-01-02, 15:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Celko, a jak Adas reaguje, jak Ci szybciej mleko leci?? Bo chyba wspominalas, ze czasem az tryska, nie?
Kuseczko, ja jeszcze paszportem sie nie zajmowalam.. ale to chyba kwestia kilku tygodni i wyrobimy go jak juz bedziemy wiedziec kiedy konkretnie lecimy do Polski (prawdopodobnie w maju, to bedziemy mogli prosto do domku nad jeziorem). O polski paszport najpierw dowiem sie w Polsce, moze uniknie sie tych kolejek i spotkan.. bo tutaj w konsulacie to jest podobno masakra. Zwlaszcza, ze chce go tylko po to, zeby Mala miala tez polskie obywatelsto. Kto wie, moze jej sie to przyda..
Primavera, Hanka ma jakis inny czujnik, usypia jak tylko ja wsadze w kombinezon. Budzi sie roznie.
Ivy, a nasze dzieciaczki sa w stanie strawic bialko w postaci stalej?? Ich przewody pokarmowe sa na to gotowe?
A ja zapomnialam przez te placze zapytac lekarza o witaminy W piatek mamy szczepienia, zapytam wtedy. Jak Chomik nie dostanie tych witamin tutaj, to chyba serio poprosze mame o recepty od lekarza rodzinnego z Polski.
|
|
|