Zakorzenienie
|
Dot.: Porodów już oczekujemy, w torby z Biedry się pakujemy! Lipcówki 2016 część X !
Cytat:
Napisane przez Flowerbombka
Ananka wizyta udana, zakupy udane - fajny dzień
Aloffkowa a dziękuję, jakoś leci..nie przemęczam się a wręcz zalegam - jedyna moja aktywność to chwile przed lapkiem no i po synka chodzę kawałeczek do pla i na plac zabaw - zalegam na ławce w cieniu tak pół leżąc pół siedząc, mały szaleje i wracamy powolutku do domku i znów leżę...brzuch twardnieje często i na długo, pobolewanie okresowe się zdarza ale leki biorę i mam nadzieję, że nic tam się nie dzieje..byle do środy wtedy mam kontrolę u gina..gdyby moja szyjka nie była taka twarda sztuka to pewnie mogłoby być już po wszystkim ale póki co trzyma się dzielnie 
|
Trzymaj się dzielnie, każdy dzień się liczy 
Cytat:
Napisane przez Ananka
Iza0808- gratuluję udanej wizyty. Lilka ma piękną wagę i dobrze, że jest obrócona główką w dół.
Margosia- ale akcja z tymi przepustkami. Trzymam więc kciuki o poród w terminie, bo coś takiego to podwójny stres.
Alloffkowa- mi opadł brzuch, lekarz to stwierdził, a zgagę miałam dwa dni pod rząd, więc wygląda na to, że nie ma to większego wpływu
Olutka- dobrze, że kociak trafił na taką troskliwą właścicielkę
Flowerbombka- mnie też ruchy córki bolą. Przez to często zastanawiam się czy to mała czy skurcz. A najbardziej boli na dole.
Katoo- była tylko jedna wielkość, są uniwersalne
Aclerya- mam ogromną nadzieję, że butla się nie przyda. Naczytałam się dobrych opinii, myślałam, że będzie lepsza, niż taka standardowa
C_w_k- z tą zgagą też tak pomyślałam i dopadła mnie następnego dnia, to tej pory nie wiedziałam co to jest, więc nie kracz
Wuncek- przesadzasz, ja mam tp kilka dni wcześniej i się cieszę, że mała ma już 2500g. Spoko, myślę, że jak zadzwonisz do położnej, to na pewno się uda coś zorganizować. Ich jest dużo, a przecież tp są ruchome.
|
Ehhh, a miałam nadzieję 
Cytat:
Napisane przez MuniaMusia
A mi wyszły jakies liczne Kryształy szczawianu wapnia.. boje się sprawdzać co to znaczy
Jutro do chirurga, trzymajcie kciuki bo nie wiem czy kolejnego nowotworu nie znajdzie
Gratki udanych wizyt i zakupów
Ja z ali w dwa dni zamówiłam 21 paczek.. ale wiekszość po kilka zł[emoji14]
Idę spać, dobranocki 
|
Powodzenia
Cytat:
Napisane przez Flowerbombka
Miqesi super ten medal
Munia mocne kciuki..oby ten chirurg nic Ci nie wynalazł
Kama super..weszliście może w okres passy finansowej
Czy ja pisałam, że od soboty nie mam zgagi..no to już nieaktualne  Obudził mnie mega zgagonek i dziwna cisza jak przed burzą i kłucie w szyjce non stop..anakonda też jakoś niżej się rusza..oby sie nic w nocy nie wykluło..
|
Ty zaciskaj nogi i czekaj na swoją kolej 
Cytat:
Napisane przez mezzaluna
Kochane, witam Was nocą. Walczymy o karmienie bo coreczka leci mi z wagi, dzis niecale 2400, ale w szpitalu mówią, ze jest naprawdę dzielna. Ja staję na rzęsach ale dwie doby spalam tylko moze z 5h i nie mam już sil. TZ dzisiaj mnie wykąpał, i tak cudownie pomaga przy córci, ogólnie jak patrzę na niego i mala to płacze z miłości do obojga. Udalo nam się teraz 3 razy z rzędu pokarmic, ciumka, ale chyba poproszę o dokarmianie mm  jak ściągam z latatorem to pare kropli jest tylko, ale polozne mówią, ze mleko mam i ona ssie i czasem tak jest ze w laktatorze nie schodzi ale w piersi jest. Sama nie wiem. Sporobuje sie zdrzemnąć.
A co do toreb z biedry to u mnie okazalo się ze polowa rzeczy w szpitalu jest, ale np podkłady poporodowe polecam te z canpolu a nie z belli, lepiej sie gaci z siatki trzymają 
|
Ja tam się nie znam, ale może dobrze dziewczyny radzą?
|