Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co by tu 'zmienić' ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-02, 16:31   #5
eternal_a
Zadomowienie

Dot.: Co by tu 'zmienić' ?

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Dzięki za rady
Włosy dość mocno wycieniowałam we wrześniu więc w tej sytuacji je podetnę ( u innej fryzjerki,która nie zniszczy ich brzytwą )
W kwestii koloryzacji itp myśle,aby za kilka miesięcy pofarbować je (w pobliskim studio Kerastase) w odcieniu ciemnego brązu/czekolady ,o ile nie pogorszy to stanu ich wypadania.

Pozwolę też spytać się o smoky eyes stricte jego odcień...
Sukienka będzie w tonacji fioletowej,bolerko/obuwie w brązie,dodatki złote ,czy w tym przypadku dla lepszego efektu użyć cieni w barwach brązu,miedzi,złota posiadam (ww sprawdzone jakościowo z Clinique )czy też fioletowych (tu waham się nad ich marką tzn aby na jeden raz użycia się nie wykosztować zbytnio...)

Hm... Mi by tu bardziej pasował fiolet, ale wydaję mi się, że w ostateczności brąz też powinien ładnie wyglądać. Możesz też połączyć brąz ze złotem, ale na złoto uważaj żeby nie przesadzić i nie wyglądać jak choinka. Jakbyś się zdecydowała na fiolet to kup coś tańszego (np. cienie essence) i jak skończysz się malować to spryskaj DELIKATNIE twarz lakierem do włosów (makijaż będzie się trzymał całą noc). Pozdrawiam