2008-01-02, 16:31
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co by tu 'zmienić' ?
Cytat:
Napisane przez schism_
Dzięki za rady
Włosy dość mocno wycieniowałam we wrześniu więc w tej sytuacji je podetnę ( u innej fryzjerki,która nie zniszczy ich brzytwą  )
W kwestii koloryzacji itp myśle,aby za kilka miesięcy pofarbować je (w pobliskim studio Kerastase) w odcieniu ciemnego brązu/czekolady ,o ile nie pogorszy to stanu ich wypadania.
Pozwolę też spytać się o smoky eyes stricte jego odcień...
Sukienka będzie w tonacji fioletowej,bolerko/obuwie w brązie,dodatki złote ,czy w tym przypadku dla lepszego efektu użyć cieni w barwach brązu,miedzi,złota posiadam (ww sprawdzone jakościowo z Clinique )czy też fioletowych (tu waham się nad ich marką tzn aby na jeden raz użycia się nie wykosztować zbytnio... )
|
Hm... Mi by tu bardziej pasował fiolet, ale wydaję mi się, że w ostateczności brąz też powinien ładnie wyglądać. Możesz też połączyć brąz ze złotem, ale na złoto uważaj żeby nie przesadzić i nie wyglądać jak choinka. Jakbyś się zdecydowała na fiolet to kup coś tańszego (np. cienie essence) i jak skończysz się malować to spryskaj DELIKATNIE twarz lakierem do włosów (makijaż będzie się trzymał całą noc). Pozdrawiam
|