Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studniówka 2008 część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-02, 16:45   #689
flyhigh17
Raczkowanie

Dot.: Studniówka 2008 część II

Cytat:
Napisane przez sylwiaa18 Pokaż wiadomość
jezeli masz taka figurke jakmodelka na fotce topsoko, ale jesli nie to juz nie bedzie sie prezentowac tak ladnie i bedzie tandetnie wygladac. a tak wogole to nie boisz sie zamawiac z neta? ani nieprzymierzysz, nie zobaczysz czy ladnie lezy czy pasuje do figury, czy przyjdzie taka jak na fotce.. moze poszukaj w sklepach napewno cos znajdziesz, teraz jest pełnowieczorowych sukienek bo w koncu karnawal sie zaczal

ja moja odbieram jutro mowilam krawcowej zeby te ramiaczka mi przyszyla tak maxymalnie po bokach, tak na samych ramionach, kiedys w Niani, frania miala podobna sukienke i takie wlasnie cieniutkie ramiaczka, ale nie wiem czy wyjdzie tak jak chcialam..

lipciaa aaa too to chodzilo z ta 'dzika rozkosza' no to superancko ciesze sie bardzo, heh pewnie mu wpadlas oko skoro taki zadowolony:P a wogole jak bylo?bardzo sie stresowalas? zadzwoinlas czy poszlas do niego? opowiadaj dokladnie:P

samirka ja mam od 19 do 6 --> 11 godz ale wypas, da sie przezyc, w tamtym roku tez tyle godz bylam i na dodatek caly czas w szpilkach
Jestem dość wysoka i szczupła, to myślę że nie wyglądała by źle ;-)
A ta sukienka jest z allegro, i kosztuje 600 zł więc muszę być pewna na 100% że ją chcę i dlatego pytam o opinię
flyhigh17 jest offline Zgłoś do moderatora