Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
najfajniejsze byłoby jakby można się było dostać na miejsce bez przesiadywania w pociągach, autobusach itp  szkoda że się tak nie da a bawiłaś się chociaż dobrze ?
chciałam się Was poradzić... bo sama nie wiem czy ja dobrze myślę, może źle
jak to jest u Was w związkach (obecnych, byłych związkach).... czy wychodzicie czasami same na imprezy, wyjeżdżacie z koleżankami? (nie mówię o wyjazdach do rodziny, tylko takich typowo
rekreacyjnych  ) czy wszystko robicie z TŻ-ami? bo mój TŻ strasznie jest cięty na moje samotne eskapady i o to zazwyczaj są nasze kłótnie .bo dla mnie to zawsze było normalne, a dla niego to wręcz niedopuszczalne dla pary która jest ze sobą "na poważnie" jeśli chodzi o imprezy, zwłaszcza takie w klubach to mnie nawet nie ciągnie specjalnie, więc spokojnie mogę zrezygnować... ale jakiś krótki wypad z przyjaciółkami? czy to jest takie złe? czy naprawdę jak się jest w poważnym związku to tak nie można robić? sama nie wiem... może faktycznie tak
proszę, powiedzcie szczerze.. co o tym sądzicie? jak to jest u Was?
|
Ewuś miałam tak: z Żor autobusem do Katowic, z Katowic pociag do Wawy . Ehh na razie mam dosyc podróży 
Co do tych samotnych wypadów. Wiesz, juz na wstepie miałam coś takiego jak "zakaz imprez, zakaz wychodzenia" itp. Dziwię się, ze wtedy nie powiedziałam "cya" . Przeciez po pewnym czasie ja się czułam jak ptaszek w klatce, jakbym był w jakims pudełku... To było chore.. Ehh... Miałam dosyć, zaczęłam wychodzić, a były TŻ po prostu się burzył z tego powodu. Były kłótnie, były fochy.. I Nefre powiedziała dosyć ; ) I teraz jestem singielką Ewuś, porozmawiaj z TŻ-em , tak byc nie może, że Ty nie będziesz miała własnego zycia.
Cytat:
Napisane przez madame_apple
PS. nefre, ja tez zawsze marze o posiadaniu umiejetnosci teleportacji - dlugie podroze mnie wykanczaja... Ale opowiadaj jak bylo bo cos enigmatycznie brzmisz do tej pory
|
Jabłuszko, bo wiesz jaka ja padnięta jestem? Przepraszam, już piszę ;D
Wczesniej pisałam już moje pierwsze 2 dni, ale co sie stało 3 to łoooj Otóz w niedziele wybrałam się z kumpelą na spacer dookoła jej miejscowości no i zahaczyłysmy o karczmę No i sie trochę podrinkowało, popiwkowało no i ruszyłyśmy na tournee po Radzyniu No i wbiłyśmy do knajpy, gdzie 2 mężczyzn wczesniej nieznajacych się hm.. zarzuciło na mnie oko. Tak wyszło, że jeden z nich ze swoją paczką przysiadł się do ans no i razem imprezowaliśmy Po czasie wyszło, że ten drugi też no i po dłuższym upływie czasu... oni się o mnie pobili  Gdybyście widziały jak ja uciekałam stamtąd, jeden z nich gonił mnie, chciał mój numer, ubzdurał sobie, ze odprowadzi mnie do domu, że on jest stały w uczuciach [o co mu chodziło to ja nie wiem...]. Z racji tego, że byłam w stanie nietrzeźwym to puściłam mu taką wiązankę, w stylu:"Bejbe na pewno zadzwonię, czekaj an mnie", że chłopaczyna odszedł cały w skowronkach. No, ale nic... Jestem łamaczką serc od hm.. tamtej niedzieli?
Ogólnie to tam spędziłam super czas, jadłam ciągle, ale się zbytnio nie przejmuję, bo poszło mi w piersi głównie W Sylwestra juz nie miałam siły na zabawę [wszystko przez wczesniejsze imprezowanie] i skonczylo sie na obejrzeniu fajerwerek i zaszyciu sie w domu, ogladajac filmy, malujac sobie paznokcie, jedzac i pijąc szampana Jestem mega zadowlona. O moich akcjach z kumpelą, jakie to my wariatki pisac nie chcę, bo się wstydzę. Z reszta za duzo opisywania by było: o zakradnięciu się do magazynu Arkadii, o jezdzeniu w wozkach sklepowych, o moim blondynizmie ... 
Cytat:
Napisane przez schism_
Z rozszerzonego polaka mam 46%, angola rozsz. (jakimś cudem)44%,podstawowej gegry 66%
Nie wiem czy z takimi wynikami można sie na kulturoznawstwo dostać
Cholibka w sobotę studniówka a dostałam jakąś chrypę,kaszel,bolą mnie zatoki ,dopiero w sobotę odstawiłam b.silny antybiotyk na zapalenie zęba a tu proszę...
|
Ja mam na razie z rozszerzonego polaka tylko wiadome: 50%.. Chciałam zmieniac w deklaracji na podstawę, ale... aby dostac się na europeistykę na dzienne to musze mieć polski rozszerzony 
Powrotu do zdrówka ; *
Cytat:
Napisane przez tamonita
3 dziś kawa ^^ + ból głowy
|
Wracaj do zdrowka ;*
Cytat:
Napisane przez agolek
dzien dobry
podczyuje was o czasu do czasu ale nie mam kiedy komentowaczalatana jestem,ze szok
ciagle poza domem. ja bylismy na sylwestra w gorach to zaczelisy zalatwiac slub  Kosciol zaklepany - 13 wrzesnia na 16.30
|
Aguuuuś! Ty wychodzisz za mąż! Będziesz miała wesele! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa! Gratuluję!  
Ehhh nie mam siły już nic więcje pisać. Przyszłam ze szkoły, poszłam od razu spac, a teraz sie biorę za naukę .. W końcu moim postanowieniem jest uczuć się dokładniej, systematyczniej i w ogóle zaczać coś robic w związku z maturą...
Miłego dnia