Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wybieramy projekt domu - oceny, opinie, porady
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-02, 16:46   #91
sanetka
Zakorzenienie

Dot.: Wybieramy projekt domu - oceny, opinie, porady

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
1. Ja w ogóle zrobiłabym na dwa samochody (powiększyłabym go ze 3 m).

2. Dach absolutnie kopertowy; na forum są dostępne zdjęcia domu w środku już wybudowanego i skosy są absolutnie klaustrofobiczne.

3. Plus poszerzyłabym ten dom w ogóle; jak pomierzyłam to wyjście z salonu na taras jest okrutnie wąskie, takie ot zwyczajne drzwi a nie SZEROKIE TARASOWE.

4. Yyyyy, podobne ? Takie trochę inne. Dom nie jest brzydki ale ja zlikwidowałabym ten daszek nad wejściem, wszytskie balkony, zrobiłabym "normalny"dach (tu też są potworne skosy), no i przedłużyłabym taras do kuchni i z kuchni trzeba byłoby wyjście do niego.

5. Wiesz że jak tak patrzę na ten "w morelach" to ja tam w żadneym pokoju nie widze normalnej prostej całej ściany na której można byłoby postawić szafę

6. Mój tŻ tak jak już pisałam ma w domu same skośne szafy i są potwornie niewygodne; tak jak pisałam musi płaszcze składać na pół bo się nie mieszczą, cięzko jest sięgać, z tyłu kurz się zbiera ...

No i jest klaustrofobicznie , do cholery
oceniam pod moim katem

1. biorac pod uwage moja dzialke to juz nie. na 1 samochod zupelnie wystarczy a chce miec troche zieleni chociaz automatycznie powiekszy sie pokoj na gorze (ktory i tak jest duzy). wystarczy ten metr,zawsze wtedy na scianach mozna jakies polko dac i jest luz

2.zgadzam sie , jak zobaczylam zdjecia lazienki na gorze.brrr..

3.

4.no moze wizualnie nie jest piekny .ale np. oba maja wejscie do pokoju na polpietrze jakby. ten daszek tez tak mi sie nie podoba ale na zdjeciach z realizacji nie jest taki zly. dol moze i jest zupelnie inny

5 i 6. faktycznie w tym w morelach nie. ale w tamaryszkach mozna duza szafe w wiatrolapie postawic. i chyba ze 2 szafy bez skosow sie postawi

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując