2016-06-17, 12:19
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza
Cytat:
Napisane przez Martinixxx
Potem też było nieźle. Ogólnie spalismy do 10 a ja do 10.30, bo tz go zabrał 
Moje libido wynosi zero.Tż łazi za mną, ale na razie nie ma szans. Raz była próba na pralce, ale nie poszło
(...)
Chyba ednak moja siostra przyleci. Dziś mi napisała czy jej nie kupię biletu na czwartek. Ponoć szwagier sam ją zagadał. Ja powiedziałam wcześniej, że wcale nie chce, aby przyleciała. Oczywiście się obraziłam na całą rodzinę  Tak wiecie, żeby im dowalić   nie powiem, przyda mi się pomoc na lotnisku. Nie wiem jak młody zareaguje.Oby tylko mi sie dzieciaki nie porozkładały na zmianię klimatu
|
Kochany TŻ dobrze, że masz go cały czas 
Co do pralki, hmm...kutwa, szkoda że mam szafkę nad pralką co do sexów...miałam znów ostatnio, zlitowałam się nad mężem...no kurde nie wiem co jest....miałam CC a mam wrażenie, że jestem tam jeszcze bardziej ciasna niż byłam o zgrozo...z jednej strony okej, fajnie...ale wiąże się to niestety z początkowym bólem no ale dużo mi nie trzeba na szczęście więc szkód nie narobiliśmy. I sobie obiecałam (małżowi ani słowa), że będą sexy c 2 dzień i mam zamiar dotrzymać danej sobie obietnicy, bo kurde...czuje się jak taka stara baba, nieatrakcyjna i z pilotem w ręku....sam sex... 
Super, że siostra przyleci :love :
|
|