Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-17, 15:53   #1128
sunny0
PeeMa

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!

Byłam w salonie mierzyć suknię z biustonoszem, we trójkę doszłyśmy do wniosku, że najlepiej będzie podnieść ten dekolt z tyłu o 8 centymetrów, żeby zakryć zapięcie od biustonosza (a tak w praktyce to o dwa centymetry, bo i tak miał tam tiul i guziczki, więc dekolt prawie wcale się nie zmniejszy, a wygoda będzie ogromna). Dało się to zmienić, bo nie zaczęli jeszcze szyć sukni, dowiedziałam się, że mają ok. trzy tygodnie opóźnienia, ale nie przeszkadza mi to, bo suknia będzie pod koniec lipca, więc spoko. Jestem zadowolona

Mors też będę miała na ślubie i weselu osobę po operacji kolana, w kościele może usiąść sama w ławce i położyć/wyciągnąć tę nogę, a na sali chyba dam jej dwa krzesła, jedno normalnie, drugie na nogę i posadzę ją gdzieś z brzegu, żeby nie było luki

Magda wszystkiego najlepszego

Też się nie mogę doczekać jak zobaczymy jutro z Kashią Klaklę

Kupiłam halkę do sukienki na narzeczeńską, bo prześwitywała

My jeszcze mamy miesiąc do potwierdzeń, ale i tak się nastawiam, że to ja będę dzwonić po ludziach, bo prawie wszyscy od razu mówili, że będą, więc pewnie pomyślą, że już potwierdzili. Ale jednak odstęp czasowy to ok. dwa miesiące i wolę zadzwonić i zapytać, o dziwo mnie to nie irytuje Może dlatego, że właśnie sobie zdałam sprawę, że sama mam takie podejście. Ślub i wesele koleżanki za miesiąc, od razu potwierdziłam, to oczywiste, że będę, więc nawet nie pamiętam, do kiedy był termin Ale zaraz sprawdzę
sunny0 jest offline Zgłoś do moderatora