Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - panika przed ślubna -65 dni
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-17, 20:00   #4
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: panika przed ślubna -65 dni

Czas się ogarnąć - nie masz być usraną ze stresu PMką a szczęśliwą i zadowoloną Panną, która zachwyci wszystkich a po spojrzeniu w lustro uzna, że będzie żoną najlepszego mężczyzny na świecie.
A ludzie? Szkoda Ci osób, które nie mają ochoty spędzić z Wami tego dnia, uronić łezki podczas przysięgi, zachwycić się Waszym szczęściem?

Mam wesele na 40 osób. Nie specjalnie mnie obchodzi jak to wyjdzie. Przed oczami już mam obraz mojego M. jak robi mu się banan gdy mnie zobaczy, gdy zobaczy moją niespodziankę (Mustang o którym marzył)... Nie lepiej jakbyś tak zaczęła myśleć? Kreować sobie ten dzień jak trzeba - pozytywnie. A nie widzieć minusy.

Nie jest fajnie, nie jest przyjemnie gdy starasz się, wybierasz nawet te zaproszenia przez 3 miesiące, jedziesz, przeżywasz jakiś tam stres a ktoś się wypina. Też to przeszliśmy bo odmówiło nam ponad 20 osób. Ale powiedziałam sobie, że przejmować się nie mogę.
Jeśli ktoś nie pojawi się bo nie ma pokoju blisko to marudziłby Ci, że ma złe miejsce na sali, że nie ma ulubionego dania, że masz dziwną fryzurę albo inne takie.
Głowa do góry. Ja za 3 tygodnie będę żoną, ty za 2 miesiące i potem będziemy się śmiać ze swojej paniki:P
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując