2008-01-03, 15:48
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Cytat:
Napisane przez bubbel
Czy dzieci moga miec problemy z robieniem kupy nawet jesli ona jest luzna
Nathaniel od dwoch dni prezy sie srasznie przy karmieniu, potrafi nawet sie rozplakac z cyckiem w buzi  Myslalam ze to moze kolki, ale mial je juz wczesniej i nigdy nie mialy one wplywu na jego zachowanie podczas karmienia  Co to moze byc???? Kupki nadal robi po pare razy dziennie i takie luzne, tylko troszke bardziej sie przy tym prezy.
|
Jakbym czytała o karmieniu Marcelka. Czasami wszystko ładnie pięknie a czasami walka przy cycku. Płacz z głodu a potem z cycuchem w buzi, nie rozumiem. A kupki jak najbardziej, kilka razy dziennie po parę sztuk 
Ann jsteśmy prawie sąsiadkami . Ja mieszkam w Dopiewie (kojarzysz może coś takiego  ), to bardzo blisko Ciebie. Do Przeźmierowa chodziłam tylko do lekarza.
A te chrostki to ja ostatnio nie tylko na buźce znalazłam ale też na pleckach. I nie wiem czy to ja jem coś co małemu nie podchodzi, czy to reakcja alergiczna na jakieś kosmetyki. Używam wszystkiego z Nivea, a te chrostki dopiero od niedawna więc pewnie coś z pokarmu. Czekam na położną, może mi coś podpowie.
|