Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studniówka 2008 część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-03, 19:08   #900
sylwiaa18
Rozeznanie

Dot.: Studniówka 2008 część II

kurde a ja sukienke bede miala dopiero jutro, dzien przed 100dn.. krawcowa mi doszywa ramiaczka od tygodnia;/ przesada...
sanaa dzieki za makijaz, bardzo fajny juz go kiedys widzialam, wklejam tez kilka innych ktore znalazlam i mi sie podobaja,(planuje polaczyc przedostatni i ostatni makijaz, tzn gora ciemnoszara i w kaciku zew. odrobina mocnego rozu i pod dolna powieka na lini rzes tez tym szarym)

zastanawiam sie czy by nie kupic jakis wkladek do butow, na piety zeby sie te butki zrobily ciasniejsze i wtdy nie bede musiala zapinac paska, jak myslicie pomoze cos ta wkladka? bo one mi tak troszke lataja, tzn jak ide normalnie to nie wypadaja, ale boje sie ze mi spadna na polonezie, a ten pasek na kostke zapiety nie pasuje do krotkiej sukienki..wogole gdzie sie takie wkladki kupuje i ile to moze kosztowac/?

jutro proba generalna bedzie kamerzysta i moj parner, wreszcie sie z nim zobacze, bo ostatnio go widzialam na poczatku listopada

musze jeszcze kupic: cienie grafitowe i blyszczyk/szminke bezowa, puder prasowany, zaplacic za fryzjera...ahh pieniazki spadnijcie do mnei z nieba...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (115,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 53.JPG (55,0 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z3753408X.jpg (55,0 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p23.jpg (68,5 KB, 40 załadowań)
sylwiaa18 jest offline Zgłoś do moderatora