Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Braun Silk Expert IPL - jakie są wasze opinie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-19, 13:26   #14
prusaki
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Braun Silk Expert IPL - jakie są wasze opinie?

Braun Silk-expert IPL to mój nowy sprzymierzeniec w walce z niechcianym owłosieniem. Elegancki desing, prezentuje się wspaniale. Urządzenie jest dość lekkie, wygodnie leży w dłoni. Obsługa jest dziecinnie prosta, samodzielne wykonanie profesjonalnego zabiegu nie powinno nikomu sprawić trudności. Dzięki czujnikowi koloru skóry SensoAdapt urządzenie intuicyjnie dopasowuje się do naszej karnacji. Braun bada odcień skóry 80 razy na sekundę, zapewnia tym samym bezpieczeństwo i skuteczność! Wystarczyło raz przeczytać instrukcję obsługi, aby dokładnie wiedzieć jak wykonać zabieg. Urządzenia nie trzeba ładować, a to duży plus. Podłączamy i jest gotowe do działania!
Zabiegi wykonałam na całych nogach, pachach i w okolicach bikini. Na nogach użyłam trybu normalnego płynnego, w momencie strzału odczuwałam ciepło które nie sprawiało żadnego dyskomfortu. Tryb delikatny punktowy świetnie sprawdził się przy pierwszych zabiegach pach i okolic bikini. Kolejne zabiegi wykonałam w trybie normalnym. Przy niektórych strzałach było wyczuwalne jakby lekkie ukłucie, jednak nadal czułam się komfortowo. Depilacja laserowa w salonie była zdecydowanie bardziej bolesna niż depilacja urządzeniem Braun Silk-expert IPL. Zabieg trwa kilkanaście minut, spokojnie możemy go wykonać oglądając ulubione seriale.
Efekty rewelacyjne! Już po 3 zabiegach włosków jest zdecydowanie mniej, a te które jeszcze zostały są dużo cieńsze i rosną dużo wolniej! Depiluję się raz w tyg, choć wcześniej musiałam 2-3 razy w tygodniu, a to dopiero początek. Szczególnie depilacja okolic bikini przyniosła wymarzone efekty. Koniec problemu wrastających włosków! Zero podrażnień, zero zaczerwienień.
W zestawie jest również szczoteczka złuszczająca do ciała. Dzięki obu tym urządzeniom moja skóra jest gładka i przyjemna w dotyku, jak nigdy dotąd. Jestem zachwycona i nie mogę się doczekać aż pozbędę się włosków całkowicie. Jak dotąd urządzenie spełnia wszystkie obietnice producenta.
Polecam serdecznie wszystkim, produkt warty swojej ceny. Pozdrawiam
prusaki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując