Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-19, 18:32   #37
LunaLov
Raczkowanie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
U mnie dzis hormony wzięły górę. Zaplanowałam na dzis pranie ubranek. Oczywiście zaglądam w pogodę a tam następny suchy dzień w następna sobotę.
Wkurzyłam sie bo w domu by cokolwiek schło trzeba włączyć kaloryfery. I tak właśnie siedzę przy włączonych grzejnikach....

Włączyłam sobie pogodę na cały miesiąc a tam najbliższy tydzien deszcz, kolejne dwa typowa Szkocja pogoda co oznacza ze przy takiej pogodzie można wyprowadzać rybki na spacer.

Nasze pierwsze 3 lata tutaj mieliśmy wspaniała pogodę. Piękne lato... A teraz mam wrażenie ze pada już od czerwca zeszłego roku z bardzo krótkimi przerwami

Jak piszecie ze macie upały to mnie zazdrość ściska.

Tak mnie to wszystko dzis wkurzyło, ze mowię do TZta ze wracamy do polski ze mam dość tej pogody. Weszliśmy sobie na strony z wynajęciem mieszkań i tak przeglądamy, a w naszej Gdyni, mieszkanie ok 50-60m w sensownym miejscu i w sensownym standardzie to ok 2k z opłatami... Mysle sobie ok....

Zaczęłam szukać ofert pracy i tutaj załamałam sie po raz drugi. W TZta zawodzie tylko umowy agencyjne albo zlecenia....
To TZ mówi, ze wróci na kontrakty...kontrakty czyli 3 miesiące go nie ma nie wiadomo na jak długo wraca i znów go nie ma....

I już mi sie odechciało wracać

Potrzeba mi słońca do życia((( mam płacz na czubku nosa....

Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
Ja wprawdzie w PL, ale mam siostre w Londynie i znam z opowieści tą depreche pogodową... Ona też ma takie "zrywy" do kraju po czym jej przechodzi. Albo wychodzi rano do pracy w "zimowej" kurtce, ciepłych butach a wraca w pełnym słońcu w tych ciuchach... Ja chyba tez nie dałabym rady w takiej pogodzie żyć.
Zuzia - 29.07.2016 19:01
LunaLov jest offline Zgłoś do moderatora