Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegnamy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-20, 11:40   #3669
doooti
Zadomowienie

Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie, i na 95% będzie DZIEWCZYNKA!!! 😁 tak więc nie uwolnię się od różu, ale za to ile słodyczy przybędzie😀
Wszystko poza tym ok, miałam badaną szyjkę przez usg, nie ma żadnej infekcji no i ogólnie wsio gra😀 dzidzia dalej wygląda na większą o ok. Tydzień

Piszę z telefonu-pozdro szejset
witamy dziewczynkę!

Cytat:
Napisane przez Betameta Pokaż wiadomość
Ja od piątku czuję puknięcia (wtedy był 17 tydz. 0 dni).

Dziewczyny, czy widziałyście gdzieś letnie sukienki odcinane pod biustem? Znalazłam tylko w H&M Mama a nie było już rozmiarów.
też szukałam.. nie znalazłam ;/

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
A mnie też jakaś infekcja dopadła Myślicie, ze maścia clotrimazolum można sie smarowac?

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Dziewczyny jak/czym placice na aliexpres?
ja miałam globułki clotrimazolum przepisane przez gina, a co do ali to płacę e-przelewami zawsze.

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Halo dziewczyny!
Ja już po połówkowym, siusiaka nie znaleziono, chyba można na różowo Zosię zaznaczyć
Jak mi gin robił to usg, to się tak w połowie poryczałam, że się uspokoić nie mogłam, nadal mam łzy w oczach
Dzidziunia waży 330 g.

Soso wszystkiego naj raz jeszcze! Pisze tu z Wami już ponad miesiąc, więc zaraz lecę żebrać o dodanie do klubu to i fotki pooglądam
super! ale się zaróżawia nam świat
doooti jest offline Zgłoś do moderatora