Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegnamy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-20, 12:40   #3670
Nulka90
Raczkowanie

Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn

Dzien dobry wszystkim )

Soso Szczescia na Nowej drodze zycia żeby każdy wasz dzień był tak piękny jak dzień slubu

ooo coraz więcej dziewczynek ) rosna potencjalne zony dla naszych kawalerow hihi

Mietowka pisałam wiadomość na priv ale chyba nie odczytalas wiec jak bys mogla zmienić mi date porodu bo już kolejny raz z USG wychodzi 1.11 a nie 6.11 ) dzisiaj mamy 20t4d )) także już 21 tydzień ) a w srode 22.06 jedziemy na polowkowe mam nadzieje ze z Dawidkiem wszystko będzie dobrze )

Tak jak kiedyś pisałam odkupiłam wozek od znajomych ) także wózeczek już mamy ) Adamex galactic oraz Maxi Cosi )

Co do zgagi to ja niestety tez mam na wieczor ;/ ehh ale zauwazylam ze pomagają mi Holsy ;D także może u was pomoga;D

Maly się wierci od rana do wieczora już ) Już widać na brzuchu jak kopie ale jak proboje nagrac albo jak tata chce zobaczyć to cwaniaczek przestaje ) Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png tenn.png (269,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8712930093305-mai-cosi-cabriofi-river-blue-niebieski-ciemny-fotelik-samochodowy-0-13kg.jpg (69,8 KB, 5 załadowań)
Nulka90 jest offline Zgłoś do moderatora