Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Program "Mieszkanie +"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-20, 11:43   #7
bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5
Konto usunięte

Dot.: Program "Mieszkanie +"

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
Spora część gruntów w centrach ma prywatnych właścicieli, których póki co decydenci mogą pocałować w zadki (przynajmniej u nas).
No, ewentualnie są ziemie kościelne, ale przecież wiadomo, że kto jak kto, ale krk nie zdejmie łap z niczego, co złapał.
Dlatego obstawiam zadupia.
Ja tak z ciekawości sprawdziłam Warszawę: klik, więc całkiem dobre lokalizacje (Odolany, Chmielna, Praga)
Wrocław: klik, więc też kilka opcji centrum i kilka opcji obrzeży

Sprawdzałam z ciekawości dla innych miast ale nie znalazłam jakiś konkretnych lokalizacji poza jeszcze tym co podrzuciłaś (Białystok)... ciekawa jestem, gdzie wybiorą te miejscówki, bo jednak będą chcieli kolejną kiełbasę wyborczą wcisnąć, akurat 2019 to ładna data na wybory

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

no i ciekawa jestem jakie będą te ostateczne ustalenia odnośnie punktów, wysokości czynszu, zasad wykupu itd.

no i gdzieś czytałam, że musi być zmieniona jakaś ustawa więc to też ciekawe jak szybko pójdzie
bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując