Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-20, 15:54   #162
Afrodita
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.

Cytat:
Napisane przez znowuzapomnialamhasla Pokaż wiadomość

Sluchajcie, myslalyscie juz o odwiedzinach po porodzie? Ja w szpitalu sobie nie zycze, o czym wszyscy juz wiedza, ale ostatnio tz powiedzial, ze jego rodzice i siostra z mezem na pewno beda chcieli przyjechac do domu od razu. No, a ja bym wolala, zeby pierwsze kilka dni (3-4) byla tylko moja mama, ktora bedzie mi pomagac-wiem, jak wyglada nawal pokarmu (nie wyobrazam sobie z cyckami na wierzchu siedziec przy tesciach), poza tym doopa boli, poza tym chcialabym miec chwilke na przyzwyczajenie sie do nowej sytuacji. Juz dzis wiem, ze nie mam ochoty na wizyty zaraz na drugi dzien po wyjsciu. Z drugiej strony to tacy sami dziadkowie jak moja mama i nic dziwnego, ze beda chcieli wnuczke zobaczyc. Bez sensu :/

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Ja na szczęście rodzę w innym mieście to nikt nie będzie się do szpitala fatygował
Jedynie to chcę męża blisko siebie.. będę po cc to nie wyobrażam sobie stękać i zwijać się z bólu przy innych gościach a tymbardziej przy nich 'walczyć' z karmieniem
Rodzinie już to oznajmiłam.. jak coś to krótkie odwiedziny po powrocie.. dla dziadków i rodzeństwa.. później chcemy zostać sami i oswoić się z nową sytuacją
Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
no coś Ty..świetnie zadziałało to na moją zdolność przykimania
zaraz wyciągam lasagne z piekarnika, wsuwamy i jedziemy z mężem na szkołe rodzenia..ostatnie zajęcia ominęliśmy przez szpital
Lasagne to narobiłaś mi smaka!!
powodzenia na SR

a tak a propo.. po zakończonej SR dostaje się jakiś papierek, że się uczestniczylo, czy to nie jest nam nigdzie potrzebne?
Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość

A tak poza tym, mam wrażenie, że mam codziennie większy brzuch!
Nie uwierzę, jak nie zobaczę

Zuzanka 22.08.2016

II kreski 15.09.2019

Edytowane przez Afrodita
Czas edycji: 2016-06-20 o 15:55
Afrodita jest offline Zgłoś do moderatora