2016-06-20, 18:44
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1
Cytat:
Napisane przez milenujdka
Eeyesblue-pewnie, że pamiętamy i Moonunit pisała, że jesteś w Polsce jeszcze  super, że wyjazd udany!!
A jak minęła Wam podróż powrotna?
|
Cytat:
Napisane przez moonunit
Eeyesblue Fajnie ze wyjazd udany  Na pewno wszystko wróci do normy Nawet takie maluchy czuja ze sa u siebie ;-)
Jak minęła podróż powrotna?
Bylas u dermatologa? Potwierdził azs?
Orbitrek zaliczony  25 min i 6,5 km  pomimo marudow malego M bardzo dzielnie ho zagadywala ;-) ide kąpać małego 
|
powrót dużo dużo lepiej, niż za pierwszym razem, zdecydowanie! idealnie wyjechaliśmy o dobrej porze dla małej czyli na noc, większość drogi spała, klima naprawiona, więc było przyjemnie w samochodzie nawet chwile ja kierowałam, żeby mąż trochę się przespal i zregenerowal
potwierdzic nie potwierdzil, mówił że to po ciąży hormony szaleją, być może minie.. a więcej czasu nie miałam, żeby porobić więcej badań dostałam maść, tabletki, bo zrobił się stan zapalny oraz zniżkę promocyjna na produkty Atoderm, póki co bardzo polecam no i kapie się w białym jeleniu, jest lepiej ogólnie
widzę, że dziewczyny cwiczycie, super, tak trzymać! mooniut waga idzie w dół? pamiętam, że miałyśmy tyle samo do zrzucenia ja jutro się będę rano ważyć i aż się boję!!
|