Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - albo ja jestem beznadziejnym przypadkiem, albo mam halucynacje, albo...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-08-04, 07:55   #1
Joey
Zakorzenienie

albo ja jestem beznadziejnym przypadkiem, albo mam halucynacje, albo...

Dziewczyny, mam "krótkie" (jakby przylozyc do ust linijkę - poziomo) i raczej niezbyt szerokie (jakby przyłozyc linijkę pionowo) usta. Zawsze jak nałożę błyszczyk mam wrażenie, ze nie powiększa ust, a jedyne co robi, to przykuwa uwagę do ich MAŁOŚCI! No może troszeczkę powiększa usta, ale takie powiększenie i tak nie jest godne tego, zeby usta sie tak rzucały w oczy ze swoją I TAK malością Próbowałam wielu błyszczyków, ale zawsze jest to samo, podobno najlepiej powiększają usta te jasne, ale do mnie kompletnie nie pasują (jestem "zimą" i mam dość mocno zarysowane usta niestety). Jeden jedyny raz kiedy stwierdziłam, ze blyszczyk autentycznie powiększa usta, to było jak moja mama (tez ma takie jak ja tylko bardziej...płaskie) kupiła sobie Pure Color Crystal Gloss Estee Lauder, ale jak ja nałożyłam to stwierdziłam ze to totalnie nie mój kolor (taki jakis brązowo-zółty) chociaż... chyba rzeczywiscie powiększał w sposób zadowalający... ale nie, nie pamietam, nie wiem... Właściwie nie wiem czemu zrobiłam z tego nowy wątek, ale no...moze ktos tez ma takie wrażenia jak ja? Chyba że to ja mam halucynacje...

Edytowane przez Joey
Czas edycji: 2006-02-22 o 12:29
Joey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując