Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-21, 07:43   #1667
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!

[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;61982336]Nie mogłam się powstrzymać i zamówiłam tą kieckę co Ladyl z Alie tylko w kolorze szarym Będzie na sesję, albo na wesele koleżanki

http://www.aliexpress.com/item/2015-...498629021.html

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Kurde też muszę się tym zająć .... [/QUOTE]
Śliczna jest i nawet po zdjęciach patrząc przychodzi naprawdę ładna

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Kolezanka mi właśnie napisala,ze byla w weekend na weselu i nie przyszlo ok.20-30 osob, mimo ze potwierdzili.
Chamstwo!
To ja bym miała po weselu. Chyba bym się tam rozryczała.
Chamstwo nie z tej ziemi.

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
eh, szkoda gadać.. czasami mam wrażenie, że tacy ludzie mózgi potracili

zastanawiam się jakie buty kupić na przebranie.. na niższym obcasie (z 4cm) czy balerinki
Mam buty 8,5cm a przebieram na baletki. U mnie to mimo wszystko prawie żadna różnica. Ale mam ten plus, że mam halkę dość sztywną, którą mogę nawet podciągnąć ciut a suknia jest "dalej" od nóg. Nie mam za dużego problemu by się poruszać w niej nawet na boso.

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Dziewczynu, ile przed slubem trzeba sie jeszcze zglosic do koscielnej kancelarii? Trzeba cos wczesniej ustalaj jesli mamy juz od dawna protokol spisany?
My już nie musimy. Ustaliliśmy wszystko z księdzem na protokole. Przebieg mszy czy inne sprawy. Zostało doniesienie zapowiedzi i to chyba jutro zrobię albo w niedziele. Kartki od spowiedzi da świadek w dzień ślubu.

Cytat:
Napisane przez sensualna Pokaż wiadomość
Mój Tż dopiero się wziął za robienie napisów na wódkę i szukamy pomysłów. Dziewczyny jakie macie napisy?
Niech popłynie w Tobie krew tancerza.
Nic więcej - nie chciało nam się za dużo robić:P

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Czy któryś z waszych tż planuje kamizelkę pod marynarka ? Jak na zamieszczonym . PM całkiem ładnie wygląda
Nie. M. by się ugotował, i tak już będzie miał suanę:P

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
w kamizelce to tylko Justin Timberlake, tak to jestem na nie
Haha, dobre Ale i prawdziwe

Cytat:
Napisane przez monisiulek Pokaż wiadomość
Jak stroicie samochód? Żywymi czy sztucznymi kwiatami?
Niczym.

Cytat:
Napisane przez rintintin Pokaż wiadomość
10 dni do ślubu!
Wszystkie ważne sprawy zalatwiam w tym tyg. Reszta to drobnostki do zrobienia w ciągu godziny. Zostawiam to na przyszły tydzień.

Dzień dobry !
No to u mnie 17 dni

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Jadę dzisiaj złożyć wniosek o nowy paszport, 140zł pójdzie

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Dziś nam mija miesiąc od ślubu! )
Ale zleciało

Hej
Wczoraj polatałam po mieście. Udało mi się załatwić wszystko a nawet więcej. Wepchnęłam się na wizytę u opometrysty i znowu dobierali mi soczewki i za tydzień znowu kontrola. Dostałam dwa rodzaje soczewek do wypróbowania. Próbuję dalej bo to jednak wygoda

Ja tam nie ukrywam, jakbym miała jeszcze taką listę spraw do załatwienia jak niektóre z Was to bym była nerwowa:P Ja lubię zrobić wszystko wcześniej i mieć spokój. Na ten moment zostały nam do zrobienia naprawdę ostatnie rzeczy. W niedziele jedziemy ustalić dekoracje do kościoła, ustalić wszystko na sali, jutro chyba pojadę z zapowiedziami choć mogłabym je w niedziele dostarczyć, M. musi wyprasować koszule, w czwartek przed ślubem mamy spowiedź i manicure. Jeszcze musimy podrzucić baner na tort cukierni ale to w ostatnim tygodniu pewnie bo tak będzie łatwiej.
Nie liczę odebrania bukiety czy tym podobne bo to już takie oczywistości.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora