2016-06-21, 07:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!
[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;61982336]Nie mogłam się powstrzymać i zamówiłam tą kieckę co Ladyl z Alie tylko w kolorze szarym Będzie na sesję, albo na wesele koleżanki 
http://www.aliexpress.com/item/2015-...498629021.html
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------
Kurde też muszę się tym zająć .... [/QUOTE]
Śliczna jest i nawet po zdjęciach patrząc przychodzi naprawdę ładna
Cytat:
Napisane przez DontSaySorry
Kolezanka mi właśnie napisala,ze byla w weekend na weselu i nie przyszlo ok.20-30 osob, mimo ze potwierdzili.
Chamstwo!
|
To ja bym miała po weselu. Chyba bym się tam rozryczała.
Chamstwo nie z tej ziemi.
Cytat:
Napisane przez iixi
eh, szkoda gadać.. czasami mam wrażenie, że tacy ludzie mózgi potracili
zastanawiam się jakie buty kupić na przebranie.. na niższym obcasie (z 4cm) czy balerinki 
|
Mam buty 8,5cm a przebieram na baletki. U mnie to mimo wszystko prawie żadna różnica. Ale mam ten plus, że mam halkę dość sztywną, którą mogę nawet podciągnąć ciut a suknia jest "dalej" od nóg. Nie mam za dużego problemu by się poruszać w niej nawet na boso.
Cytat:
Napisane przez DontSaySorry
Dziewczynu, ile przed slubem trzeba sie jeszcze zglosic do koscielnej kancelarii? Trzeba cos wczesniej ustalaj jesli mamy juz od dawna protokol spisany?
|
My już nie musimy. Ustaliliśmy wszystko z księdzem na protokole. Przebieg mszy czy inne sprawy. Zostało doniesienie zapowiedzi i to chyba jutro zrobię albo w niedziele. Kartki od spowiedzi da świadek w dzień ślubu.
Cytat:
Napisane przez sensualna
Mój Tż dopiero się wziął za robienie napisów na wódkę i szukamy pomysłów. Dziewczyny jakie macie napisy? 
|
Niech popłynie w Tobie krew tancerza.
Nic więcej - nie chciało nam się za dużo robić:P
Cytat:
Napisane przez Devileek
Czy któryś z waszych tż planuje kamizelkę pod marynarka ? Jak na zamieszczonym . PM całkiem ładnie wygląda 
|
Nie. M. by się ugotował, i tak już będzie miał suanę:P
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a
w kamizelce to tylko Justin Timberlake, tak to jestem na nie 
|
Haha, dobre Ale i prawdziwe
Cytat:
Napisane przez monisiulek
Jak stroicie samochód? Żywymi czy sztucznymi kwiatami? 
|
Niczym.
Cytat:
Napisane przez rintintin
10 dni do ślubu!
Wszystkie ważne sprawy zalatwiam w tym tyg. Reszta to drobnostki do zrobienia w ciągu godziny. Zostawiam to na przyszły tydzień.
Dzień dobry !
|
No to u mnie 17 dni
Cytat:
Napisane przez fioleciasto
Jadę dzisiaj złożyć wniosek o nowy paszport, 140zł pójdzie 
---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------
Dziś nam mija miesiąc od ślubu!  )
|
Ale zleciało
Hej
Wczoraj polatałam po mieście. Udało mi się załatwić wszystko a nawet więcej. Wepchnęłam się na wizytę u opometrysty i znowu dobierali mi soczewki i za tydzień znowu kontrola. Dostałam dwa rodzaje soczewek do wypróbowania. Próbuję dalej bo to jednak wygoda
Ja tam nie ukrywam, jakbym miała jeszcze taką listę spraw do załatwienia jak niektóre z Was to bym była nerwowa:P Ja lubię zrobić wszystko wcześniej i mieć spokój. Na ten moment zostały nam do zrobienia naprawdę ostatnie rzeczy. W niedziele jedziemy ustalić dekoracje do kościoła, ustalić wszystko na sali, jutro chyba pojadę z zapowiedziami choć mogłabym je w niedziele dostarczyć, M. musi wyprasować koszule, w czwartek przed ślubem mamy spowiedź i manicure. Jeszcze musimy podrzucić baner na tort cukierni ale to w ostatnim tygodniu pewnie bo tak będzie łatwiej.
Nie liczę odebrania bukiety czy tym podobne bo to już takie oczywistości.
|
|
|