2008-01-04, 16:56
|
|
Wiedźma
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część IV
Cytat:
Napisane przez homyk
Tygrysa też lubię
Biorąc pod uwagę kryterium trwałości, to w rankingu "przyprawowo-korzennym" wszystkie OI, Tygrysy, Theoremy, Femme de Montblanc, Just Me Montana i Belle de Minuit deklasuje Słoń
Subiektywnie jednak wygrywa u mnie Belle de Minuit
|
No tak... Słoń trwały jest, ale co mi po trwałym Słoniu, skoro nie jestem słoniofilna?
Cytat:
Napisane przez nefernefer35
Własnie upolowałam 15 ml Ogródka Nilowego  
|
Bravissimo!
Z racji tego, że mam kilka litrów zapasu - zaczynam doceniać małe pojemności. 
Cytat:
Napisane przez Nuitblanche
Osoba fizyczna ma możliwość ogłoszenia upadłości finansowej? Bo jeśli tak, to ogłaszam się wszem i wobec. Do takiego stanu doprowadziła mnie paczula Micallef (rzecz oczywista to była okazja nie do stracenia...  )
To jak już mi pogratulowałyście to teraz możecie uronić nademną łezkę. Może na suchy chleb wyskrobię (w sumie nie zaszkodzi mi, byłoby nawet idealnie - pięknie pachnieć i zgubić gdzieś zbędny bagaż kilogramów) 
|
Ani myślę ronić łezki!
Same korzyści, a ta się jeszcze łezki domaga. No! 
Cytat:
Napisane przez Hexxana
Udalo mi sie spelnic moje zapachowe marzenie o Demetr Earl Grey   i jak wszystko dobrze pojdzie to po niedzieli juz bede sie nim cieszyc  do kompletu bedzie spolkowe Snow 
Przy okazji wpadlo jeszcze L`AIR DU TEMPS Niny Ricci-zgrabna 30-tka.
Cieszy mnie to bardzo dlatego,ze dobrze zwiastuje na Nowy Rok
Jeszcze tylko Individuelle mi sie marzy Ch.Jourdana  a bylo na All w takiej dobrej cenie 
|
Łomatulu! 
Nie znam zapachu, ale Earl Greya uwielbiam!
Gratuluję Ci "jakniewiemco" i... jejku... będę żebrać o próbaska. 
A'propos - dotarł dziś Snow - przelałam już, dokładnie, strzykawką, jest spakowany i zaraz popędzę jeszcze dziś go wysłać. Dorzuciłam Ci katalogi L'Occitane i.. coś jeszcze. 
A Snow jest... ŚNIEGOWY!
Podobny do Rain (i to mnie straszliwie, straszliwie cieszy), bo w końcu snow to zamarznięty rain. 
Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka
A do mnie dotarła dzisiaj, upolowana ostatnio Basala 
|
Ooo... Kolejny wielki zapach w Twojej kolekcji.
Gratuluję.
|
|
|