2004-08-04, 13:30
|
|
Zakorzenienie
|
Re: HELP!!!!!!!!!!!
Ten, który miałam na myśli (i z którego sama korzystam) to manicure terapeutyczny. Wykonywany jest on w specjalistycznych gabinetach, na produktach NailTeku. Składa się z dwóch jakby części. Pierwsza z nich to manicure biologiczny - polega on na frezowaniu skórek, pielęgnacji skóry dokoła paznokcia. Druga to pielęgnacja samej płytki paznokcia. I w zasadzie ta część jest bardzo indywidualna. Manicurzystka sama dobiera preparaty, które wzmocnią paznokcie - dobiera je w zależności od problemów. Te preparaty są znacznie silniejsze, niż zwykłe odżywki do paznokci - działają skutecznie i po szybkim czasie można zauważyć rezultaty.
Wspomniałam, że to kosztowna kuracja, ponieważ trzeba przejść szereg takich zabiegów, a następnie kupić produkty do pielęgnacji w domu. Średnia kwota odżywki NailTeku to ponad 100 zł. Dokładnych cen Ci jednak nie jestem w stanie podać, gdyż wszystko zależy od gabinetu, w którym zabieg będzie wykonywany. Jeśli interesuje Cię Kraków to mogę Ci podać namiary i więcej informacji Pozdrawiam!
|
|
|