2008-01-04, 17:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique - kolorówka
Cytat:
Napisane przez Gothic_Daisy
No tak, a na mnie pasteli w ogole nie widać. Chyba że mówimy o śnieżnej bieli, ale to chyba nie pastel
Ostatnio ile razy robię sobie foty, żeby dać na MM, stwierdzam, że to wszystko jest wtórne i malowałam się tak nie raz, więc nie wklejam 
Albo zdjęcia nie oddają kolorów...
Albo... 
Ale mogę się postarać wkleić tutaj w wątku jakieś oko klinikowe, jak ładnie wyjdzie
dziękować
No własnie 
Dlatego mam dwie paletki 
Wiesz, na allegro jest sporo takich malutkich paletek - może to jest wyjście? Zanim się kupi pełnowymiarowy produkt, można posprawdzać kolorki na takich malutkich
W sumie dobry pomysł byłby z zamieszczaniem oczu klinikowych, żeby widać bylo, jak cienie wyglądają na powiekach 
|
Na mnie pastele może i by było widać, ale źle się w takich makijażach czuję.
A foty mogą być i takie naoczne tylko, nawet tutaj, niekoniecznie na MM 
Miniaturki na Allegro jakoś mnie nie kręcą, te zielone opakowania są brzydkie Nie to co czwóreczki czy szósteczki 
Cytat:
Napisane przez vril
Do dziela! |
|
|
Właśnie, właśnie. Czekam(y) 
EDIT: Czy to jest oryginał http://cgi.ebay.pl/NIB-Clinique-Fres...sid=p1638.m122 I dlaczego on nie ma lusterka?
EDIT2:
Cytat:
Napisane przez Gajowniczka
dzięki za odpowiedzi..Za sprawą forum kupiłam już 2 maczki i jestem bardzo zadowolona (posy i plum poppy).Chociaż wolę posy.
|
A można by było liczyć na zdjęcie porównawcze tych dwóch maczków Posy testowałam i mi się podoba, ale Plum Poppy też zachęcająco wygląda.
Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2008-01-04 o 19:06
Powód: pytanko
|
|
|