Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-21, 10:48   #1710
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
Najlepiej by bylo jakbysmy mieli moje nazwisko. Ale do odlegle marzenie.
Tez by bylo milo gdybysmy obydwoje mieli podwojne nazwiska i dzieci tak samo. Juz kiedys rozmawialismy wstepnie i w przypadku dzieci mowilam ze moglabym ustapic ale jak sobie przypomne te glupie docinki z nazwiska TZ to zas mam watpliwosci.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Kiepsko tu podejmować kompromis ale chyba u Was najlepiej byłoby abyście wzięli podwójne - oboje oraz dzieci. Uważam, że TŻ powinien wziąć pod uwagę twoje wątpliwości i to, że źle będziesz się czuła tylko z jego.

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Wracam z paperconceptu,kupilam brokat i nozyczki do winietek i zawieszek,wydrukowalam tez winietki nowe i probke zawieszek oraz karteczki na pudeleczka dla gosci.

Masakra jak sie zle dzisiaj czuje,od rana wymiotuje a mam tyle spraw do zalatwienia ze szok. :/
O kurczę, to zdrówka

Dziś w ramach eksperymentu będę sama tworzyć olejek z drobinami. Chciałam wczoraj kupić ale body shop woła 70zł za dużą butle, w Sephorze też kupa kasy za mniejszą pojemność ale nadal za dużą. Miałam już olejek z Nuxa i był super ale małej pojemności nie mogę zdobyć a ona i tak była dla mnie za duża, nie zdążyłam jej zużyć. Więc chyba zrobię sama. Zobaczę jakie pigmenty uda mi się dostać.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora