Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-04, 20:26   #747
lady_butterfly
Raczkowanie

Dot.: BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))

Cytat:
Napisane przez Wandolina Pokaż wiadomość
Dołączam się do grona blondynek ....Pamiętam, że gdy miałam 10 lat marzyłam o brozowych włosach i oczach. Wypożyczyłam wtedy książkę o Słowianach, a tam napisane było, że charakterystyczną cechą tego ludu było to, że posiadali włosy blond i ciemny blond, oraz niebieskie, zielone lub szare oczy.A ja mam niebieskie oczęta i blond włoski, więc się niezmiernie ucieszyłam.Germanie mają oczy brązowe, a włosy ciemne.Od kiedy powiedziałam to w klasie, zaczęła się taka dyskryminacja Gdy koleżanka miała cechy Germanki, była uważana za obcą i nie godną zaufania Ależ to były czasy...
Lady_butterfly, masz taką śliczną i delikatną urodę, że jak zobaczyłam twoje zdjęcia, to myślałam, że wstawiłaś jakieś fotografie modelki przetworzone tak, aby wyglądała jak elf.Boże, co ja bym zrobiła, żeby mieć taki ładny nosek i taką piękną buzię jak ty!

Zgadzam się, słowiańska uroda jest wyjątkowa i piękna. I na pewno rzadziej spotykana .
I dziękuję za tak wspaniały komplement ! Do modelki jednak to mi brakuje, nie przesadzajmy. A mój nos akurat nie jest zbyt piękny i chyba jest najgorszą wadą w mojej twarzy :/

Cytat:
Napisane przez Olcik18 Pokaż wiadomość
lady_butterfly od razu kladziesz ta farbke na swoj naturalny kolor i tak ladnie Ci wychodzi ?
Tak, nie używam żadnych rozjaśniaczy, jedynie farby i jak widać kolor wychodzi równomiernie, chociaż wiadomo,że końcówki zawsze wychodzą najjaśniejsze i najchłodniejsze