2008-01-04, 21:28
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Czesc dziewczynki
Nareszcie udalo mi nadrobic zaleglosci w czytaniu wiec:
Kasiasiar dziekuje za fotki,widac ze swietnie spedziliscie czas w Egipcie,
gratuluje rowniez ustalenia daty slubu Apropo fotek z Barcelony to beda w najbizszych dniach
Pomidoro slicznie ci w tej fryzurce i kolorze
Mezatko no to nieciekawie z ta wyplata wam wyszlo a czerwony plaszczyk napewno wyglada super
Marcelinko gratuluje pierscionka przedzareczynowego,kolor scian super,choinka jak zywa,a Wiktorek ekstra
Kiniu a jak sie mieszka na mieszkaniu?Czy moglabym rowniez prosic o przepis od Pomidory?
ja22 grtuluje przeslicznej corki super ze maz tak ci pomagha
Ray swietny brzycholek masz
Nikitko apropo wycieczki do Egiptu to zgadzam sie z kasiasiar ze bardziej oplaca sie jechac na 2tyg z opcja all inclusive,bo bo tygodniu czuje sie niedosyt,jezeli chodzi o hotel to my mielismy 4*i byl naprawde super
My sylwestra spedzilismy w restauracji zajadajac sie owocami morza popijajac sangrie a przed 24 kelnerzy rozdawali 12 winogron,i przy kazdym stuknieciu zegara jedna sie zjada,taki maja zwyczaj Hiszpanie,Potem poszlismy popspacerowac brzegiem morza popijajac szampana z butelki Barcelon a jest przepiekna,dziela Gaudiego zrobily na mie ogromne wrazenie,Jedyny minus naszego pobytu byl taki ze mojemu tz ukradli telefon w noc sylwestrowa i nawet nie wiemy kiedy
A mnie znowu gardlo boli
|
|
|