Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-23, 08:45   #3670
esor
Mamusia Luty 2016

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Dzieńdoberki!
Mam jakiś dobry humor, a śluzu się ze mnie leje że masakra, i jeszcze jajnik nadal pobolewa Dziś znów nabijamy A w sobote mój TŻt ma urodzinki! Moja mama upiecze mu tort, a ja organizuje małe przyjęcie
Zaczęłam znowu robić testy owu, wczorajszy i wtorkowy negatywne Ale leje sieeeeee
Miłego dzionka Kochane!
Ułaaa to nabijajcie koniecznie
Mi też testy owu ciągle negatywnie wychodzą. Może my z tych u których to nigdy nie wychodzi pozytywnie?
Cytat:
Napisane przez taga91 Pokaż wiadomość
Tak, rocznik 91 Ty chyba też jakoś podobnie?

Dzień dobry

U Was też tak gorąco? Dopiero do pracy jadę, a już wytrzymać się nie da.. nie wiem jak będzie po 16, strach myśleć :P
Tak ja również
Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczny 😊 miłego dnia i pozytywnych myśli życzę

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Mi się tak lało pięknie w cyklu kiedy się udało 😊 Niech się leje!
Wzajemnie Monika
Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
Cześć cześć, u mnie test znów raczej negatywny, aczkolwiek może jakiś cień cienia był - jednak ja swoim oczom nie ufam, jestem stronnicza i po prostu zrobię za dwa dni kolejny test, jeśli @ nie przyjdzie[emoji14]Tymczasem ostatnimi dniami mam tyle pracy, że nawet pomyśleć o czymkolwiek nie mam czasu
Aaaaaaaaaaaaaaa ale super! To może jutro powtórz? Wiesz, jeśli to TO, to beta przyrasta i kreska powinna być ciut bardziej widoczna. Kciuki ogromne!

Cześć!
U mnie wiadomo po staremu, Hania ostatnio krócej śpi w nocy, za to drzemie w dzień. Może Was to zdziwi, ale wolałam jak nie spała w dzień, a spała do 10[emoji14]bo ja w dzień i tak nie zasne, żeby odespac, a tak mimo, że nie spała w dzień to ja byłam wyspana i miałam super siły by się nią zajmować.

Na początku sierpnia zapisałam się do ginekolog. Trochę się stresuje, bo ciążę prowadzilam prywatnie u innej babki, która była fantastyczna, ale droga jak cholera A jednak teraz jak Hania jest na świecie, kredyty i inne takie to wolę iść tam gdzie mi firma finansuje opiekę zdrowotna... Myślicie, że babka nie będzie jakaś niemiła jak będzie wiedziała, że pierwsza ciążę w Krk prowadzilam gdzie indziej a teraz nagle tu? Może sama mam powiedzieć zdanie na ten temat? Te lekarke poleciła mi położna.

A idę do niej poprosić o skierowania na badania i może usg by zobaczyła blizne po cc, bo jak wszystko będzie super jak ostatnio to we wrześniu/październiku przestajemy całkowicie antykoncepcje stosować, a w listopadzie/grudniu już starania pełną parą

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora