Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-23, 22:24   #689
znowuzapomnialamhasla
Raczkowanie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Moze to sie poprawi na wikcie szpitalnym

Wysłane za pomocą magii
Buahha, uwielbiam czarne poczucie humoru ;-)
Kolacja rzeczywiscie na bogato-bialy chleb dla cukrzyka plus z racji wegetarianizmu listek salaty. Powinnas wrzucic to na fanpage o wyzywieniu w szpitalach.

Moj tz dzis pojechal z pracy integrowac sie. Nawalony byl juz o 16- jak nie on, no ale moze Dzien Ojca swietuje Wlasnie mi napisal, ze nie ma z kim tanczyc, dziewczyny sa trzy i gorzej nawalone niz faceci i on chce juz wracac. No coz, wyglada na to, ze bawi sie przednio

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Kasia_ruda, tak czytam o tych Twoich wymiotach i zgadze i... podziwiam, ze jeszcze nie zwariowalas. Naprawde, ze sie jeszcze nie wykonczylas, to sukces. Ale juz blizej niz dalej i koniec z tym u Ciebie.

A moj Tz wlasnie stwierdzil, ze przy pierwszym porodzie byl spokojny, przy drugim juz mial nerwa, bo woedzial czego sie spodziewac, a przy trzecim to wezmie i zemdleje

Pochwale sie Tzem sprzatanie w toku, podloga sie wlasnie myje, a ja sobie siedze Na mojej glowie byla tylko kuchnia i zrobienie papu Tz skonczy podlogi i wstaje do obiadu, nakarmie go chociaz
Brawa dla tego pana!

Moj tz teraz zyje w stresie przez nowa prace i troche zaczal balaganic ostatnio, ale np. generalne porzadki robi on-w soboty, gdy ja gnije w lozku, wstaje i nastawia prania, odkurza oraz myje podlogi. Nadmienie, ze to sa u nas naprawde generalne porzadki, poniewaz z racji dwoch kotow z dlugim wlosem samo odkurzanie na blysk zajmuje jakies 2-3 godziny. Ja oczywiscie nigdy tyle nie odkurzam, ale tz jest troche pedantyczny i jesli juz odkurza to tak, aby nawet jednego wloska nie bylo. Ciul, ze zaraz po kot usiadzie i znow sa klaki
Przed ciaza tez tak bylo. Wg kolezanek zlapalam pana boga za nogi

Cytat:
Napisane przez florencee Pokaż wiadomość
Masakra, współczuję. Zleci do bezpiecznego momentu i komplet dzieciaków będzie z Tobą, przyjdzie lepsze samopoczucie, już niedługo.

Brawa dla TŻ!

A ja miałam okropną zachciankę na kebaba. [emoji14] Zrealizowałam ją i najlepsze, że cukier wyszedł w normie, a nawet dość niski.
Nektarynki uwielbiam.
Och, za mna kebab chodzi juz ze trzy tygodnie. Jutro pojde!
Gratuluje wizyty Nasze dzieciaki waza podobnie.

Nadal nie zrobilam stop...Zapuszczam sie

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
znowuzapomnialamhasla jest offline Zgłoś do moderatora