2016-06-24, 12:33
|
|
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c
Cytat:
Napisane przez Lola2828
Biedny mój zieciunio 😥😥
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------
Esor moja Ninka prawie miesiąc starsza i się nie obraca i jakoś staram się nie panikować Przyjdzie na nią czas chociaż staram się ją stymulować i zachęcać do obrotów to wczoraj udało jej się praaaawie ale i tak była radość! A ty nie panikuj i nie narzekaj na spanie bo dostaniesz w dupe a masz takie grzeczne dziecko!
|
Ej no ja nie narzekam, tylko mówię, że byłam niewyspana! wiem że mam super dziecko dlatego niedługo zaczniemy starania o drugie tzn w sierpniu idę do gin z nią pogadać żeby sprawdziła blizne po cc i czy faktycznie pod koniec roku czy na początku 2017 możemy ja mam ten problem ze nie mogę zasnąć kurde jak człowiek o 23 :/ bo jakbym spała od 23 do 7 to rewelacja przecież. A od 1 to Już słabo jeszcze z godzinna przerwą w środku daje 5 h snu.
Ooo to może też dzisiaj zacznę ćwiczyć z Hania obroty póki co jestem po ćwiczeniach i czekam aż Hania się uspokoi bo muszę skończyc pod prysznic ale ćwiczenia są dziwne jesteś tuż po wyrabana ale po chwili przychodzi masa energii dużo więcej niż przed Szczepieniami
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------
Lol dużo więcej niż przed ćwiczeniami haha
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------
Marta a jak to 5 ml podałaś Zosi???? Bo wcześniej pisałaś. Z niekapka? Super ze zaczęła jeść 
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------
Cytat:
Napisane przez marciar7
|
Marta a Ty nie pisałaś kilka dni temu że używałas żel na dziąsełka? Może przez ból dziąsełka Zocha nie je? Moja odkąd te dziąsła tak bolą to momentami też drze się i za nic nie chce cycka.
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Lucy31
Ile?  Ale drogo.
jejuu, biedactwo
Polecam te ćwiczenia:
https://www.youtube.com/watch?v=mDGTrXr5j5s. Robimy takie na rehabilitacji, robiliśmy w domu. Załapal w jeden dzień 
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------
My musimy wyjść w ten skwar niestety  musi miec spacer z drzemką przed rehabilitacją, bo wtedy jak wyspany lepiej ćwiczy, więc po 13 wyjdziemy.
|
Dzięki za linka do ćwiczeń
Współczuję wyjścia w ten skwar... Ale podobno ma dzisiaj coś pokropic.
|
|
|