Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 cz.2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-24, 12:57   #2016
badzia987
Wtajemniczenie

Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Przynajmniej nie będzie rutynowy dzień

Kurde laski ocb? !
Wymiotowalam rano
test?
Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Aninis, a czemu no pochwal się ja chętnie poczytam
Ja zacznę Bartuś spał od 19:30 do 1:40. Wtedy go sama wziełam na amciu bo cycki pekały A o 4:30 wstał sam, zjadł. Wstał o 7. Pobrykał, o 8:30 zasnął. Teraz śpi. Czekam aż wstanie.

Ja mleka mam dużo. W nocy tryska, czasem aż zakaszle, budzę go zwyczajnie bo szkoda mi laktatorem ciągać.znaczy no nie budze, wyjmuje w łóżeczka, otwieram mu buzię i czekam aż załapie Czasami trup i nie chce to wtedy ściągam. Mam wtedy na rano na żelazo.
Ale..od paru dni mam utrudniony wypływ tego mleka. Sssie i ssie, czuję mrowienie, drętwienie ale chwilę to trwa, tak jakby zatkane A jak się odetka to aż mu sie leje bokami po buzi. I to mnie stresuje, bo on się denerwuje jak nie leci od razu, chce już, teraz, zaraz!
Macie jakieś sposoby na odetkanie? W necie tylko ciepłe okłady, masaże, gó..to daje No może trochę masowanie piersi pomaga, ale nie zawsze mam jak, no kurde nie będę sobie na rehabilitacji dziś siedzieć masowac, bo pomyślą żem zbok, publiczne macanie
Muszę jakoś wrócić do tego jak było, a nie wiem jak.
Dodam że piję dużo, więcej niż zwykle. Nie rozumiem
To chyba normalne jest i niebardzo da się z tym coś zrobić. Krzyś też po kilku ruchach ustami ma wqrw...

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
No ciunża! Nie ma opcji na to?

A tak serio to byłaś w szpitalu niedawno może jakaś bakteria? Ale życzę by to było jednorazowe że stresu tudzież czegoś zjedzonego

U nas to były dwa spotkanie (jedno razem i jedno niby osobno) i wszystkie względnie krótkie. I przyjemne

Oby już niebawem bo ileż można

U nas też masakra. Siedzę przy klimie i nie ruszam się nigdzie.

U nas o dziwo całkiem znosnie... Wczoraj wieczór po tym żelu się uspokoiła nie na maksa, ale było ok. Zasnęła o 22 co na nią jest późno bardzo... I spala ciągiem do 5:30 najgorszą opcja jak śpi względnie długo ciągiem i chce zacząć dzień. Jeszcze niedawno po takiej drzemce spałyśmy razem do 8, 9, a nawet 10 no i co, walczylam z nią do 6:30 około i się udało... Na godzinę a ja mimo, że polozylam się po 23, to usunęłam po 1, bo jeszcze o 1 sprawdzałam godzinę pewnie przez te upały.

No i po czwartej niewyspanej nocy stwierdzilam że dość, że mam dziś ćwiczyć to wezwałam moja mamę i poszła o 9 na spacer do 10:30 z Hania a ja się godzinkę przespałam :jupi: teraz pije kawę i wiadomo nie jest idealnie ale jest spoczko.

Ale co najważniejsze i dziwne ze Hania od rana oprócz tego że nie śpi to super humor. Nie wiem, czy to możliwe, że ząbkowanie raz dzień taki a raz taki? Sprawdzałam i zeby jak były lekko widoczne spod dziąseł tak nadal są

Aha i dziś na apce Moje dziecko przeczytałam, że jeśli Hania jeszcze nie przewraca się z brzucha na plecy to trzeba zapytać Lekarza bo to źle.... No i zestresowałam sie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Aninis super że noc ok!!!!! Naprawia Ci się dziecko

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Tiaaaa....mówiłam SPAĆ!!!

To w końcu udało Ci się poćwiczyć czy buło lulu?

Krzyś też się nie przewraca ... Też jakoś mi dziwnie... Małgośka przekręcała się jak 3 miechy skończyła a on 4 miesiąc i leży kluch...W sumie ponad kilo cięższy od niej na tym etapie.

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Zuza dzisiaj znowu ma dzień zdziwiania. Cyc be, spanie be, wszystko be. Spacyfikowałam ją w leżaczku i nakarmiłam na półśpiąco. Śpi godzinę więc jest ok...

Esor Zuza też nie obraca się z brzucha na plecki a tydzień starsza jest. Z pleców na brzuszek w obie strony da radę, a ja chce z powrotem na plecy to lament, płacz i panika...

Zamówiłam zaproszenia na chrzest. 3 razy prosiłam o sprawdzenie listy gości mojego Tż. I co? Tak sprawdził że brakuje 1 zaproszenia, babka nam nie dorobi bo 1 jej się nie opłaca drukować. Więc spędziłam godzinę szukając czcionki na necie, bo zawzięłam się i sama se dorobię... A co :brzydal
:

Zdycham z tego gorąca. Ganiam w bieliźnie Za to za 3 h muszem wyjść po Młodego i już się boję co to będzie Całą drogę w pełnym słoneczku mam... wrócę uprażona na chrupko...

U mnie identyko. Tylko TŻ 2 tygodnie szukał stacjonarnie jednego zaproszenia bo wszystko było w pakach 5 szt. Ale w końcu w matrasie znalazł i prawie w ostatniej chwili zaprosiliśmy.

Cytat:
Napisane przez joann_ Pokaż wiadomość
Ja za to mam dzisiaj takie mdlosci jak nie powiem kiedy [emoji6] serio, jak poczulam perfumy mojej mamy, myslalam ze rzygne. Mam nadzieje ze to jednak przez upal. [emoji12]

Jest tak goraco a moj misiek musi w dlugich spodniach sie meczyc. Tak mi go szkoda [emoji17]
test?

Może na początku lipca jak będziecie mieli kontrolę to lekarz powie o zdjęciu i na lato Przemo będzie już w samych bodziakach. A Ty sama widzisz jakąś poprawę?
Cytat:
Napisane przez Wiedzma132 Pokaż wiadomość
Za żadne skarby Was teraz nie nadrobie, tak gonicie😝 ale ciunża to mi się odrazu w oczy rzuciła 😄 tylko nie wiem czy mam życzyć tego czy jednak zatrucia?😆 A ja się pochwalę że moja Młoda dostała nagrodę za wyniki w nauce jako jedyna z grupy 6-latkow😄 4 dzieci z rocznika tego co poszły normalnie i Ona😀 posłalismy do drugiej klasy a czy dobrze zrobiliśmy to się okaże, narazie sobie radzi😉 tylko to jeszcze mentalnie dzieciuch, do lekcji ciężko zagonić bo wszystko inne jest ciekawsze ale wyrobi się 😊 w sumie jestem dumna jak paw a łzy mi stały w oczach długo, taka jestem teraz płaksiwa😊 Malutka była poprostu boska😍 taka grzeczna jak nigdy, 2 bite godz. bez jedzenia w takiej duchocie, huku a ona poszła spać 😁 wiedziała że to dzień siostry😉 wczoraj skończyła 4 m-ce😍 a jutro urodziny Kajuni😍 i tak mnie docenia że za żadne skarby nie chce kupionego tortu bo mamusia robi najlepsze 😵i ja w ten upał mam piec tort😲 f.u.c.k😨 ale czego się nie robi dla dziecka😩
Kochana córeczka Gratuluję zdolniachy

My zaliczyliśmy o 10 spacer. Weszłam do Biedry i tam kurcze nawiew tuż przy drzwiach jest...chyba jakaś klima? i dziecko mi obudziło . I zrobiłam ewakuację do domu. Także ta biedra nie jest najszczęśliwsza.

U mnie sjesta...a ja zamiast prasować 3 pralki to siedzę z Wami

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując