Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-06, 16:54   #4493
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :)

Cytat:
Napisane przez AimiA Pokaż wiadomość
Mojego Tż widziałam pijanego 3 razy w życiu, robi sie wtedy bardzo refleksyjny i zabawne pomysły przychodzą mu do głowy. Ma zdrowy stosunek do alkoholu, do 18 roku życia uważał picie za głupie, teraz traktuje je jak dobry deser, na który od czasu do czasu ma sie ochotę. Za każdym razem kiedy był pijany wynikało to z tego ze był chory albo bardzo mało spał w danym dniu, wiec zna swoje granice, czasami po prostu nie bierze pod uwagę dodatkowych czynników, które mogą je przesunąć.

A co do dystansu, to chyba każda z nas ma na myśli co innego. "mój" dystans polega na tym że potrafię "oddychać" bez jego pozwolenia, słucham muzyki która mi sie podoba i nie zrywam kontaktu z ludźmi tylko dlatego ze "teraz już tylko On się liczy i Jego towarzystwo mi wystarcza". Chodzę sama np. na imprezy z moim rokiem ze studiów, spotykam sie ze swoimi znajomymi kiedy chce, a nie tylko gdy on nie ma dla mnie czasu. Ale to nie znaczy ze obojętne mi czy np. jutro ze mną zerwie, czy myśli o tym związku poważnie albo czy obłapia jakieś inne laski. Nie mam też takiego dystansu żeby np. depilować sobie przy nim nogi woskiem, albo co gorsza nie depilować ich wcale cała zimę(mieszkamy razem).
Tylko z kolei jak sie mieszka razem to tez to zupelnie inaczej wyglada... Nie musisz sie martwic, ze jak spotkasz sie z kolezanka to nie spotkasz sie z Nim, bo i tak przeciez jest w domu i czeka Dla wiekszosci z nas (tak mi sie przynajmniej wydaje, jezeli sie myle to prostujcie) takie zycie jest jeszcze nieosiagalne z powodu braku kasy

O piciu moich bylych pisalam ale kiedy mowilam o paleniu to nie chodzilo mi o papierosy...

A moj ideal...? Wysoki przede wszystkim (chyba nieosiagalny, wszyscy faceci jakich spotykam sa mojego wzrostu lub troszke wyzsi, albo sa zajeci ) Raczej brunet i co jest dla mnie wazne to silne ramiona i duze, mocne dlonie
Rozmarzylam sie...
Korlat jest offline Zgłoś do moderatora