2016-06-25, 13:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c
Cytat:
Napisane przez agnieszka_2293
Zuzia też😀 chociaż przez chwilę była opcja zobacz mamo umiem bawić się sama, ale chyba jednak z mamą jest fajniej 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Haha u mnie był krótki epizod z tatą jest fajniej... ale minęło po 2 dniach
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------
Cytat:
Napisane przez joann_
Dziekujemy za kciuki, nie puszczajcie do piatku do 16. Ale serio, stresa mam. Tyle bym dala zeby to juz byl koniec tej udreki [emoji17] no ale bedzie co bedzie, nic nie poradze.
Przemus wczoraj od 19.40 do 23.30 budzil sie co pol codziny  w koncu wzielam go do nas i spalismy razem. Goraco jak nie wiem, a ten spi tylko wtulony we mnie. Nie ma opcji zebym sie odsunela bo zaraz sie budzi. Jestesmy jak dwa przytulone mokre szczurki [emoji38] do tego maz, ktoremu wiecznie goraco i mamy saune [emoji122]
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------
Ale Lola, ja wcale nie pisalam ze u nas upal jakby co [emoji23]
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------
Agnieszka, to sie tesciowa popisała [emoji35] udanej imprezki mimo wszystko [emoji8]
Nana, oby te leki przyniosly ulge synkowi [emoji8]
|
Moja tez dzisiaj spala z nami i nad ranem chyba z 1.5 h ssala cyca przytulona... poduszkę pod głową miała mokrą 😕
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------
Cytat:
Napisane przez marciar7
Moja dzis niby chciala jesc ale było nam goraco i sie ciagala z cyckiem a rano obudzila sie z mnóstwem potowek 😕 a spala tylko w body bez skarpetek
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Moja ma takie male czerwone krostki na brzuchu i ręce... i teraz nie wiem czy to potówki czy po truskawkach ktore jadłam wczoraj. Ale wcześniej już jadlam.truskawy i nic nie zauważyłam.
A tak a propos gorąca jak sobie z nimi radzicie?
Moja marudna taka przez to że dramat. Non stop ryk.
Siedzimy teraz przed wentylatorem.
|
|
|