2008-01-06, 20:50
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Brak ochoty na seks
Cytat:
Napisane przez YOUdith
Jestem załamana. Myślalam, ze moje zniechecenie do seksu minie, ale jest coraz gorzej. Nie cierpie seksu, nic mnie nie podnieca, filmy erotyczne, ktore kiedyś lubiłam, dziś wzbudzają we mnie obrzydzenie. Kazdy stosunek to dla mnie droga przez mękę  Nie rozumiem co się ze mną stało, kiedyś lubiłam się kochać, lubiłam rózne eksperymenty w łóżku. . . Nie wiem co robić. Gdzie szukać pomocy? Boje się, ze przez to wszystko strace mojego chlopaka. . . 
|
Widzisz YOUdith. Roznica polega na tym,że ty się zmuszasz, a ja w pewnym momencie dałam sobie spokoj. Bo to było jeszcze bardziej frustrujące. Nie rób tego, to fatalne. Dobijasz się czyms takim. I faktycznie - najlepiej doradzi ci seksuolog. Bo tak naprawde mozemy się tylko dzielić doświadczeniami a przeciez żadna z nas nie zna rozwiązania, każdy związek ma swoją historię, każdy facet jest troszkę inny.
Mój stosunek do seksu ma tyle niuansów że nie jestem tego w stanie ogarnąć sama, po prostu rozkładam ręce i nie rozumiem. Dlatego późno to późno ale idę z tym to kogoś mądrzejszego.
|
|
|