2016-06-26, 15:27
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Cytat:
Napisane przez Maja102
Kurczę, jak miałam konto na jednym portalu to miałam fotę jak przeszczęśliwa i uśmiechnięta od ucha do ucha laze w luźnych ciuchach po ruinach zamku. Może dlatego nikt fajny do mnie nie pisał? 
|
Ja miałam fote z lekkim uśmiechem ubrana zwyczajnie, bluzka bez dekoltu, nic nie widać. Na kazdym zdjeciu w spodniach i bez dekoltu. Ubior zwyczajny. Owszem mało miałm polubień, komentarzy ale mi to nie przeszkadzało. Po co mi komenty "brałbym" "fajny cy.cki" gdzies mam takie prostackie komentarze. Napisał do mnie JEDEN fajny na poziomie, bez żadnych gołych klat w profilu. Wystarczy być cierpliwą i elastyczną w miare jesli chodzi o wymagania na faceta. 
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------
Cytat:
Napisane przez MonnieB
Ja się mogę umówić z facetem tak do 35 lat. Ale jeśli mieszka z rodzicami, albo ma więcej niż jedno dziecko to nie, odpada. No i ci bez pracy to wiadomo...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
Mi nie przeszkadzało jak facet chwilowo nie miał pracy bo np. szukał 5 miesiac ( pracy zgodnej z wykształceniem) chodził na rozmowy i widać że mu doskwiero brak pracy a nie że leniwy i ma w nosie... Musze widzieć w nim potencjał: inteligencje, zorganizowanie, zaradność. No ale ja sama wtedy szukałam stałej pracy wiec to pewnie dlatego mogłam przymknąć na to oko.
|
|
|