Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spotykanie się za pieniądze,a nowy normalny facet
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-27, 06:09   #4
aKatia
Zadomowienie

Dot.: Spotykanie się za pieniądze,a nowy normalny facet

Cytat:
Napisane przez wiktoriaa93 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy dobrze umieściłam wątek....
Nie mam z kim porozmawiać na ten temat,muszę w końcu to z siebie wydusić....
Rok temu spotykałam się za pieniądze,miałam dużo partnerów seksualnych(niestety)
Teraz bardzo bardzo tego żałuję,niedawno poznałam super faceta(nie planowałam tego)
W ogóle mam taki wstręt do siebie,nie potrafię normalnie żyć po tym wszystkim
Tym bardziej,że każdy myśli jestem normalną,szcześliwą osobą
Przecież nikomu nie opowiem swojej historii
Moje pytanie czy uważacie osoba jak ja zasługuję na normalny związek?Bo ja uważam nie;(((
I czy wypada mówić o swojej przeszłości nowemu facetowi?Jeżeli tak to na jakim etapie?Ja nie wyobrażam się tym chwalić
z drugiej strony nie chciałabym tego ukrywać do końca życia-bo chyba psychicznie nie wytrzymam tego;/
Teraz to już trochę za późno na przemyślenia że nie możesz z tym żyć. Stało się i musisz. Facetowi możesz powiedzieć że miałaś dużo partnerów (normalny facet zrozumie), nie musisz wspominać że brałaś za to kasę (to nie każdy zaakceptuje).

I jasne że zasługujesz na normalny związek. Społecznie nie jest raczej akceptowalny seks za pieniądze ale nic złego nikomu nie zrobiłaś i nie jesteś pierwszą ani ostatnią osobą która brała kasę za seks.
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując