2005-08-21, 16:03
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co ostatnio upolowałyście? :D
Cytat:
|
Napisane przez Smoczyca
Pixie, Hiris jeszcze u nas jest w Sopocie, można powąchać 
|
Rozumiem, że to sugestia?.. Ech, kiedy ja będę w tym Waszym 3city!.. Jak tylko się obronię w październiku, to zrobię sobie prezent w postaci wycieczki. 
Ale kopalnia!! Coś kupiłaś? I co z tym "Le Feu"? W ogóle co za fajny jarmark! Ciekawe, skąd to ludzie czerpią takie perełki, skoro piszesz, że oryginały?..
Cytat:
|
Napisane przez Smoczyca
Wlaściwie to mam sporo róznych cennych nabytków upolowanych na allegro, w sklepach internetowych bądź przywiezionych przez dobre dusze z zagranicy 
Z tych ostatnich - mam Abril Vittorio et Luccino, 24 Faubourg Eau Delicate, Theoremę Fendi (kto lubi niech czym prędzej kupuję bo właśnie znika z perfumerii), Opium Fleur de Shanghai (ten ostatni to żaden rarytas, jest w każdym Douglasie, bo to tegoroczna limitowanka). No i jeszcze posiadam Flowerbomba  Jednak perłą mojej kolekcji, długo poszukiwanym marzeniem ktore się spełniło w zesżłym tygodniu jest Ambre Sultan Serge Lutensa:
|
Zaczynam podejrzewać, ze Ty masz oddzielny pokój na te wszystkie falkony. 
Nad Opium Fleur de Shanghai sama się zastanawiam, lubię klasyka, ten mnie jakoś szczególnie nie powala, ale skoro jest limitowany, to pewnie będę później żałowała... Swoją drogą niezły marketingowy chwyt, z tymi sezonówkami, ech.
Theoremę wycofują? To ciekawe, mnie się wydawało, że jest dość popularna. Szkoda, to niezły zapach, na pewno lepszy niż wiele popularnych nowości na naszych półkach...
Napiszesz coś więcej o Ambre Sultan Serge Lutensa? Przyznaję z lekkim zażenowaniem, że pierwszy raz słyszę...
|
|
|