Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasi mecze wygrywają a lipcówki swe dzieci na świecie witają! Lipcówki 2016, część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-28, 10:03   #775
kama_pas
Rozeznanie

Dot.: Nasi mecze wygrywają a lipcówki swe dzieci na świecie witają! Lipcówki 2016, cz

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Ha ha Ja też mam taki plan z córeczka i też nie będzie to łatwe ale dopiero za 4 lata około
My się zastanawiamy nad 3 dzieckiem. Jeśli się zdecydujemy to od razu po Lilce, bo później to będę za stara. [emoji14]
Jak nie teraz to już nigdy...
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Apropo tżtów to mój ostatnio kazał Wam napisać ze On nam zlot zorganizuje za rok w lipcu nad morzem 😂
Super pomysł z tym złotem. Jak byłam w ciąży z Zu to też pisałam na forum. Oczywiście po porodzie sporo mamus ucichlo, ale część zostało. Miałyśmy zlot na roczek maluchów w Krakowie. Super było. Do dziś tworzymy grupę na FB, a to już prawie 9 lat od kiedy forum powstało.

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Kamila kciuki

Przypomniała mi się akcja z wczorajszej wizyty. Mój mąż mówi że On nie wchodzi do gabinetu na zdjęcie pessara, a doktor na to; ja też nie 😂
Super

Cytat:
Napisane przez Ananka Pokaż wiadomość
kama_pas- ciekawość mnie zżera. W co babcia gra? W Mortal Kombat?.
Ona gra w gierki on line. Takie typu Wiejskie życie. Sporo tego ma, ale nie pamiętam tytułów. Do tego wiem, że gra w Diablo stare i nie wiem co Jeszcze.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
kama_pas jest offline Zgłoś do moderatora