Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-28, 11:31   #2007
NiEBiE
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowe 2017

Cytat:
Napisane przez MigotkaZ Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,

Przyłączam się do grupy, trochę późno, ale pierwsze tygodnie tak dały mi w kość, że nie miałam na nic siły.. Ale już to naprawiam
Jestem w pierwszej ciąży, termin porodu mam na 11 stycznia, w tą środę drugie USG. I znowu, im bliżej terminu, tym bardziej się denerwuję... Mam nadzieję, że będzie ok

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, bardzo się cieszę, że jest takie forum, na którym możemy się wspierać, dzielić opiniami i przeżyciami
Cześć! Im nas więcej, tym weselej

Cytat:
Napisane przez furjatka Pokaż wiadomość
Witaj Już niedługo 2 trymestr i czekamy na ten sławny zastrzyk energii
Taaak, naprawdę czekamy. Właśnie poodkurzałam mieszkanie i padam, plecy bolą, nie mam siły ruszyć nogą.
Cytat:
Napisane przez alica84 Pokaż wiadomość
Ehhh, mojemu psu też przydałoby się szkolenie :/ Póki co jednak sama próbuję go trochę okiełznać i muszę powiedzieć, że widzę lekką poprawę. Może do stycznia będzie chodzić jak w zegarku Bo dla naszych kotów nadziei już nie ma

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No właśnie dzisiaj moja kotka jest nieznośna! Nie zjadła (zaczęła gardzić już nawet gourmet gold, nie wiem co mam jej dawać), cały dzień za mną łazi i się na mnie drze. Już mam jej serdecznie dość!

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

Powodzenia na wizycie
Dziękuję, przyda się, bo stresik już się pojawił.

Cytat:
U nas plany remontowe sie rozkręcają - z moją ciazą wszystko ok, wiec możemy ruszać ten temat.
U nas na razie plany, za robotę się nie możemy wziąć, a kredyt już mamy na koncie
No, ale u nas to grubsza sprawa, bo mamy cały dom na wsi do remontu: gora to nawet nie jest stan surowy: trzeba skończyć ściany, wylać posadzki, zrobić całą hydraulikę. A na dole będziemy przerabiać przedpokój, kotłownię, bo zakładamy gaz, do tego kucie całej łazienki i kuchni + robienie ich od nowa. KOSZMAR!

Cytat:
Ja tak mam. Na wieczór jestem do odstrzału. Ale tak samo miałam w pierwszej ciąży...
I jak tu myśleć choćby o przytulaniu...
Cytat:
Napisane przez camilla21 Pokaż wiadomość
Masz termin na 10 styczeń? To tak jak ja [emoji6]

Dzisiaj oficjalniee zaczynam II trymestr

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
i jak - dostałaś już słynny zastrzyk energii?

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora