Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dretwienie rak
Wątek: dretwienie rak
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-07, 21:26   #971
malinka7
Przyczajenie

Dot.: dretwienie rak

hej! Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum.
Tężyczkę wykryto u mnie w VI 2007r. Od tej pory moje postępy w leczeniu tej choroby są znikome.Jestem już na skraju wyczerpania i wkurzam się, że nikt nie potrafi mi pomóc.Do lekarza rodzinnego trafiłam z szeregiem objawów, które tu opisujecie, choć ja nie mam napadów skręcania, czy wykrzywiania.Mam jednak inne dolegliwości-tj.drętwienie, mrowienie kończyn ,twarzy, bóle kregosłupa, zawroty i bóle głowy, duszenie, ucisk w gardle,uczucie zimna,ospałość, otępienie,przewlekłe zmęczenie,bóle brzucha,ciągłe zdenerwowanie,nadpobudliw ość.Nie wiem, czy wszystko wymieniłam...
Pani doktor wysłała mnie do neurologa, który na podstawie próby tężyczkowej i wywiadu stwierdził tężyczkę utajoną, ale nie chciał dalej mnie leczyć.Dostałam skierowanie do endykronologa, który zrobił mi poziomy wapnia, magnezu,potasu,fosforu we krwi i poziom wapnia w moczu.Wszystko na granicy normy tylko wapń w dobowej zbiórce moczu-80 mg, a norma jest od 100mg.Dostałam Calperos 1000 ,Devisol-25, Kalipoz, Magnezin.Dodatkowo biorę Bioxetin na lęki, bo myślałam,że wariuję.Dodatkowo byłam u drugiego endykronologa, który zalecił podobne leczenie mikroelementami.Żadnych innych badań nie miałam i nie wiem już czy to leczenie jest prawidłowe, bo mi po 3 miesiącach brania leków wcale nie jest lepiej.
Proszę o jakieś namiary na specjalistów w Warszawie.
Z góry wielkie dzięki!!!
malinka7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując