Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-28, 15:33   #1277
superhuman
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Mnie czeka przeprawa od strony Kornika (franowo, rataje, targi, bukowska) tez na polna I czarno to widze jesli beda hodziny szczytu :P chtba ze wynajdziemy jakis sensowniejszy dojazd.

O ile sie nie myle to spiac inaczej niz na ewym boku niedotleniasz przede wszystkim siebie. Nie wiem, u mnie jest niemozliwoscia spac tylko na lewym boku woec staram sie o tym nie myslec, musialabym spac na siedzaco

No to tez w sumie same korki... Powiem Ci ze nie wiem i teraz mnie zestresowałas :P myślałam jeszcze żeby pojechać przez skorzewo zlotowska i Bukowską może faktycznie byłoby szybciej tylko na Bukowskiej za king crossem tez sie stoi :pała:

Może wypowie sie Tija na temat tego spania?

Cytat:
Napisane przez znowuzapomnialamhasla Pokaż wiadomość
Czekam na wizyte u gin. Jakas baba do mnie: Widze, ze blizniaki! Ja:que? Ona: Blizniaki wychodza? Ja: U mnie? U mnie ciaza pojedyncza...Ona: Blizniaki, blizniaki, widze po brzuchu, sama blizniaki urodzilam to wiem! Ja:....

WTF?!

Dzis troche lepiej sie czuje, to zamierzam Was ponadrabiac. Aktualnie zamykamy z TZtem wyprawke, w sobote chcemy zamknac temat.

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Co za babsko.... Hahahaha

My tez temat chcemy zamknąć w niedziele tego co możemy kupic na miejscu i zostanie mi tylko gemini. Chciałam kupic wszystko stacjonarnie ale jednak koleżanka mnie uświadomiła jakie sa tam przebitki cenowe i zostanę przy zamowienieu internetowym

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
superhuman jest offline Zgłoś do moderatora